Amenajarea terasei in stil tomnatic – Idei, proiecte superbe si nuante cuceritoare

0
868

Amenajarea terasei in stil tomnatic – Idei, proiecte superbe si nuante cuceritoare

Un loc ce poate fi amenajat superb, indiferent de dimensiunea si forma lui: terasa casei tale. Inspira-te din proiectele in stil tomnatic, cu nuante superbe.


Decoratiunile de sezon, mai ales acele in stil tomnatic, vin in nuante absolut superbe de galben, maro, portocaliu, crem, dar si multe alte culori din aceasta zona.

Amenajarea terasei cu flori

Pe langa faptul ca poti infrumuseta cu usurinta acest spatiu cu ajutorul florilor, pe terasa casei tale poti pozitiona flori pentru a le proteja de vantul puternic si de temperaturile scazute.

Daca ai o terasa acoperita, atunci acest loc este ideal pentru ghivecele cu flori. Daca terasa ta este deschisa, atunci poti pozitiona ghivece cu flori aici pana cand temperaturile devin mult prea scazute pentru plantele tale.


Decoratiuni de toamna

Decoratiunile de toamna pot fi foarte bine incluse in decorul casei tale, mai ales atunci cand vine vorba de amenajarea terasei. In aceasta perioada absolut superba avem la dispozitie o multime de aranjamente frumoase, decoratiuni cu dovleci si flori rezistente. De exemplu, un ghiveci cu crizanteme poate fi pozitionat pe terasa casei tale pentru am frumusetea si pentru a colora locul.

Nu neglija corpurile de iluminat

Indiferent ca vrei sa optez pentru corpuri de iluminat de tip instalatii sau pentru corpuri de iluminat mari, pozitionate de-a lungul treptelor tale, nu neglija puterea acestor lumini. Ele pot sa iti transforme decorul intregii case, fiind corpuri de iluminat absolut superbe care au atat lumina calda, cat si lumina rece.

Varietatea tipurilor de lumini ofera atat un ambient placut, intim (lumina calda, galbena), cat si un ambient rece, de lucru (lumina rece, alba).


 

Cele mai frumoase ornamente de toamna pentru bucatarie, inima casei tale

Corpurile de iluminat din curte, o adevarata relaxare la ceas de seara

Balcon amenajat in stil hygge, confortabil si relaxant

sursa foto: Pinterest