Amenajarea unui dressing elegant pentru o locuinta superba

Amenajarea unui dressing elegant pentru o locuinta superba

Un dressing elegant nu este doar estetic, ci si util. Avem nevoie de un astfel de spatiu pentru a ne tine hainele, incaltamintea, dar si accesoriile precum esarfele, palariile si ochelarii de soare sau bijuteriile. De aceea, astazi v-am pregatit o galerie foto cu dressing-uri mari, superbe, ideale pentru cei ce locuiesc la casa si au aici spatiu suficient.


Tine cont de aceste trucuri pentru a amenaja un astfel de spatiu ideal pentru locuinta ta.

Construirea unui dressing in locuinta noastra

Fie ca ne place sau nu, in orice locuinta avem nevoie de un dressing. Cand ma refer la faptul ca nu ne „place”, acest lucru tine strict de spatiile micute. Nimeni nu doreste sa aglomereze un apartament mic cu mobilier mare, insa nu avem alta optiune.

Atunci cand locuiesti intr-un apartament mic nu vrei sa aglomerezi spatiul pentru a crea impresia unei incaperi aerisite, primitoare. Cu toate acestea, dressing-ul este o piesa de mobilier necesara, insa doar daca locuiesti la casa poate fi o incapere separata.


Unde amenajam dressing-ul in casa noastra?

Daca nu locuiesti la casa, ci intr-un apartament sau garsoniera, atunci dressing-ul va fi incorporat in una din camerele tale. Poti alege sa pozitionezi dressing-ul pe hol sau chiar in dormitorul tau, in functie de spatiul pe care il ai disponibil.

Exista si optiunea de a aranja hainele la vedere daca nu ai dressing. Este o idee excelenta, eleganta, ideala pentru un dormitor micut.

Dressing realizat pe comanda

Pentru ca toate incaperile sunt diferite, un dressing realizat pe comanda este ideal pentru casa ta. Acesta va fi facut exact pentru spatiul disponibil, dar si in culorile si din materialul pe care tu il doresti.


Detaliile precum materialul, textura si accesoriile se vor stabili si in functie de bugetul disponibil.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI