Amenajari exterioare Inainte si Dupa – 10 proiecte pentru gradina ta

0
2012

Amenajari exterioare Inainte si Dupa – 10 proiecte pentru gradina ta

Cate nu facem pentru a ne relaxa intr-un ambient placut si confortabil. Multe credem noi. Ei bine, daca nu ati ghicit tema de astazi, va spunem noi. Este vorba despre idei de amenajari exterioare. Mai precis proiecte Inainte si Dupa decorarea terasei.


Toata lume stie ca a locui la curte este un privilegiu. Dar si munca este pe masura acestui privilegiu. Nu vrem sa enumeram acum toate activitatile care se desfasoara intr-o gospodarie, deoarece le stiti.  Sapatul gradinii, cosmetizarea pomilor la inceput de primavara sau ingrijirea gazonului, sunt doar cateva dintre ele. Toate fac parte din multitudinea de activitati pe care le desfasuram zi de zi. Dar am uitat ceva. Am uitat sa mentionam terasa exterioara ca spatiu de relaxare. Si daca tot am deschis acest subiect, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa-l dezvoltam putin, prezentandu-va o serie de idei de amenajari astfel incat sa petreceti clipe frumoase alaturi de cei dragi.

 

amenajari exterioare amenajari exterioare

Putem vorbi de confort si de un ambient placut numai cu un mobilier adecvat. Priviti aici proiecte Inainte si Dupa amenajarea cu o serie de piese de mobilier pentru terasa.amenajari exterioare amenajari exterioare

Accesorii care coloreaza si inveselesc atmosfera

Ca de fiecare data, nu ratam nici o ocazie sa va spunem despre accesoriile care coloreaza ambientul, asa cum sunt pernutele fantezie spre exemplu.


Idei de a ilumina terasa

Este firesc sa avem pe terasa si un iluminat potrivit. De aceea suntem de parere ca o instalatie cu beculete nu ar trebui sa lipseasca din decor.

Idei de amenajari exterioare cu perdele

Pentru a beneficia de un cadru cat mai intim, poate ca nu ar fi rau sa tinem cont ca niste perdele confectionate dintr-un material impermeabil, ne pot feri de ochii trecatorilor. Iata!

Inainte de amenajare

Dupa amenajare

sursa foto