Pietre de rau transpuse in decoratiuni si ornamente creative

Pietre de rau transpuse in decoratiuni si ornamente creative

Pietrele de rau se gasesc sub diferite forme si dimensiuni, iar noi le putem refolosi realizand obiecte decorative din ele. Alege si tu din aceste proiecte simple si frumoase!


Pietrele de rau se gasesc foarte usor, sub diferite forme, dimensiuni si chiar in diferite culori. Imaginatia este singura care ne opreste din a realiza decoratiuni si ornamente uimitoare cu aceste pietre.

Decoratiuni cu flori – Perfecte pentru gradina sau pentru interior

In articolul de astazi, am ales sa ne pastram atentia pe realizarea unor decoratiuni si ornamente in forma unor flori. Cu ajutorul unor pietre de rau colorate (poti folosi aproape orice fel de vopsea pentru ele, chiar si acuarela) poti realiza ornamente simpatice. Sunt creative, frumoase si le poti realiza in orice dimensiuni doresti.

Fie ca le realizati singuri sau impreuna cu cei mici, aceste decoratiuni sunt usor de facut si cred ca ele pot fi primul pas inspre a realiza ornamente de tipul Do It Yourself.


Incepe cu ceva usor!

Inainte de a realiza astfel de decoratiuni cu paleti din lemn, astfel de decoratiuni rustice din roti de caruta sau astfel de bancute realizate pentru gradina ta, poti incepe cu proiecte mai usoare. Realizeaza ornamente din pietre de rau, refoloseste borcanele pentru a realiza ornamente si pune-ti indemanarea la incercare inainte de a realiza proiecte ce iti solicita mai multa pricepere.

Aceste decoratiuni sunt perfecte atat pentru a iti exersa aptitudinile, dar si pentru a realiza ornamente frumoase.

Pregateste fundalul pentru floarea colorata

Pentru fundal poti folosi bucati de lemn simple.


Culorile pe care le folosesti sunt cele care te vor ajuta sa schimbi in totalitate decoratiunile. Foloseste diferite culori pentru petale, verde pentru frunze si tulpina, dar si culori diferite pentru fundalul pe care sta florea. 

sursa foto: Facebook

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI