Amenajari interioare superbe cu pereti din caramida nefinisata

0
2622

Amenajari interioare superbe cu pereti din caramida nefinisata

Acum ca a sosit toamna si nu ne mai ocupam atat de mult de ingrijirea florilor, plantelor si a gradinii, trebuie sa avem un pic grija de interiorul casei noastre. Acest lucru il putem face acum, pentru ca temperatura este ideala pentru lucrari de amenajare atat in interior, cat si in exteriorul casei, iar iarna oricum ne va sta gandul la sarbatorile de iarna, pe care le asteptam cu totii cu nerabdare.


Pana una alta, haideti sa vedem despre ce este vorba in articolul de astazi. Daca iti plac lucrurile, ideile si proiectele vintage, ai ajuns unde trebuie. Pentru a da incaperii un aer vintage, va sfatuim sa incercati aceste amenajari superbe. Peretii din caramida nefinisata se potrivesc in orice incapere.

Incaperi care te vor captiva

Fie ca esti iubitor de vintage, de o incapere cu un design inedit sau pur si simplu iti plac aceste amenajari cu pereti din caramida nefinisata, te incurajam sa incerci si tu sa iti redecorezi incaperea.

caramida-nefinisata-2

Design simplu cu un perete unic

Accentul in incaperea de mai jos este pus chiar pe acel perete, care te captiveaza, iti fura pur si simplu privirile. Intr-o incapere cu un design simplu, modern si minimalist, acel perete este special si te face sa iti intorci capul.


Daca observati, peretii sunt vopsiti cu alb, scaunele si masa sunt simple, pana si decoratiunile din lemn sau tabloul simplu de pe perete nu te fac sa crezi ca aceasta incpere are ceva special. Totul este organizat cu grija si cu simplitate si eleganta, iar acel perete te face sa zici „Wow!”.

caramida-nefinisata-3

caramida-nefinisata-4

Caramida, material de constructie vechi si popular

Caramida este unul dintre cele mai vechi materiale de constructii, care este inca folosit datorita proprietatilor sale termice, dar si pentru ca este usor de realizat si manevrat.

Aceste ziduri din caramida au devenit populare la sfarsitul anilor 1900, dat fiind ca oamenii au preferat caramizile expuse deoarece erau mai putin costisitoare.


Daca doriti un astfel de perete in sufragerie trebuie sa stiti ca este necesara aplicarea unui lac transparent peste caramida. In magazinele de specialitate gasiti lac pentru piatra, care se aplica si peste caramida.

Un decor nu ar fi complet fara o mobila adecvata, asadar daca sunteti in cautare de mobila living, puteti sa va inspirati din modelele de aici. Ca si recomandare, va sfatuim sa alegeti modele minimaliste, care sa nu ocupe mult spatiu, sa lase peretele la vedere, dar sa aiba si o compartimentare buna, astfel incat sa puteti depozita toate lucrurile de care aveti nevoie.

Pentru inspiratie va lasam sa urmariti galeria foto de mai jos.


caramida-nefinisata-5

caramida-nefinisata-6

caramida-nefinisata-7

caramida-nefinisata-8

caramida-nefinisata-9

caramida-nefinisata-10

caramida-nefinisata-11

caramida-nefinisata-12

caramida-nefinisata-13

caramida-nefinisata-14

caramida-nefinisata-15

caramida-nefinisata-16

caramida-nefinisata-17

caramida-nefinisata-18

caramida-nefinisata-19

via