Cultivarea legumelor in ladite de lemn: o solutie eficienta?

Cultivarea legumelor in ladite de lemn: o solutie eficienta?

Cultivarea legumelor in ladite de lemn, o solutie eficienta de a economisi spatiul din gradina si de a avea o recolta la fel de bogata ca in cele mai mari.


Din propria experienta va spunem ca se poate face agricultura si pe spatii mai mici. Cateva fire de rosii, ardei sau castraveti asigura cantitatea de legume necesara unei familii cu mai multe persoane pe toata perioada verii. Ba mai si raman sa dam si prietenilor. Daca sunt bio e si mai bine, asta insemnand ca mancam sanatos. Iata asadar ca ideile de astazi sunt despre cum sa folosim eficient spatiul oferit de micile gradini care sa satisfaca toate nevoile unei gospodarii, iar una din solutii o reprezinta cultivarea in ladite de lemn.

Prin urmare laditele din lemn sunt destul de incapatoare si ofera suficient spatiu pentru a planta in ele diversele sortimente de legume si zarzavaturi preferate. In plus nu mai e nevoie sa ne luptam si cu buruienile care cresc din pamant vrand nevrand.

Spatiul din gradina nu este suficient pentru toate nevoile gospodariei tale? Urmareste ideile de astazi si daca le gasesti folositoare, le poti pune in aplicare.


cultivarea legumelor 1

cultivarea legumelor 2

cultivarea legumelor 3

cultivarea legumelor 4

cultivarea legumelor 5

cultivarea legumelor 6

 

cultivarea legumelor

cultivarea legumelor 8

cultivarea legumelor 9

cultivarea legumelor 10

cultivarea legumelor 11

cultivarea legumelor 12

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI