Aranjamente superbe din plante suculente – Cum sa le evidentiem

Aranjamente superbe din plante suculente – Cum sa le evidentiem

Daca ar fi sa ne asortam cu toamna, atunci aceste idei de aranjamente superbe din plante suculente ar fi cele mai potrivite. Imbracate in culorile acestui anotimp minunat, plantele suculente nu pot decat sa desavarseasca aspectul interior.


Aranjamente superbe sau cu evidentiem plantele suculente

Toate florile sunt frumoase. Pana si despre plantele suculente putem spune ca sunt spectaculoase. Spectaculoase prin forma, prin culoare si pentru ca se pot realiza aranjamente deosebite cu ajutorul lor. Aranjamente precum cele de astazi.

aranjamente superbe

Aranjamente florale din plante suculente – Idei creative

In opinia noastra toamna este cel mai potrivit anotimp pentru a realiza aranjamente spectaculoase din flori. Este usor de ghicit de ce. Pentru ca toamna este peste tot. Pentru ca toamna este imbracata in mii de culori si pentru ca este un anotimp cu un farmec aparte.

aranjamente superbe

Regasim farmecul toamnei in aranjamente superbe

De ce este toamna un anotimp fermecator? Pentru ca ne ofera cu blandete din caldura soarelui. Pentru ca are un parfum aparte. Pentru ca soarele straluceste altfel. Pentru covorul de frunze aramii. Dar si pentru bogatiile ei. Un tablou aproape perfect.


aranjamente superbe

Accesorii pentru aranjamente din plante suculente

Un specialist ar spune ca, pentru a realiza un aranjament floral deosebit, avem nevoie de mai multe accesorii. Care ar fi acestea? Un vas din ceramica, un ciot, un ghiveci sau o tava din lemn, toate sunt considerate accesorii ideale pentru a realiza aranjamente spectaculoase. Dar ne mai trebuie un ingredient. Si anume imaginatia. Imaginatia de a realiza combinatii de culori sau de forme si de a imbraca interiorul cu cele mai frumoase aranjamente.

aranjamente superbe   aranjamente superbe

Transformam decorul cu aceste idei de aranjamente din plante suculente

Ei bine, da. Putem aduce un plus de design, acum la inceputul toamnei, cu aceste idei de aranjamente din flori cu frunze ingrosate.

aranjamente superbe   aranjamente superbe

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI