Bucătării amenajate cu spațiu dedicat pentru o mini grădină cu plante

Bucătării amenajate cu spațiu dedicat pentru o mini grădină cu plante

O mini grădină pentru plantele tale poate fi amenajată în interior, chiar în bucătăria casei tale pentru a te bucura de un mic spațiu verde.


Plantele pentru apartamentul tău sunt ca o unealtă care te aduce mai aproape de natură. Acestea sunt ideale pentru orice apartament, studiile arătând că plantele te ajută să îți sporești productivitatea și să fii mult mai activ.

De aceea, ele sunt ideale pentru a fi poziționate atât în bucătăria ta, dar și în living room sau în biroul casei tale. Mai mult decât atât, plantele sunt și sănătoase, ele ajutandu-te să scapi de toxinele din cameră.

Plante ideale pentru bucătărie

În bucătăria casei tale vei avea nevoie de plante care să se adapteze condițiilor din interior.


Am pregătit pentru tine și un articol cu plante dedicate pentru bucătăria ta. Acestea sunt ideale pentru a fi crescute chiar în bucătăria casei tale, în condițiile din acest spațiu din interior.

10 plante pe care le poți crește în bucătăria casei tale

Modalități ideale pentru a le aranja

Ele pot fi poziționate ca într-o grădină verticală, cu ajutorul unor suporturi din lemn sau din metal. Mai mult decât atât, poți să optezi și pentru rafturi poziționate pe perete, rafturi care te vor ajuta să pui aici ghivecele cu plante.

O altă modalitate ingenioasă de aranjare a plantelor în bucătăria ta este de a crea o arcadă din metal deasupra insulei de bucătărie. Pe această arcadă poți să poziționezi, pur și simplu, ghivece cu plante verzi.


Mai mult decât atât, plantele pot fi poziționate și pe un stand din lemn, stand care se poate muta foarte ușor și arată bine în orice colț din bucătăria ta.

11 idei unice de interior si exterior pentru plante suspendate

25 Idei ingenioase pentru a expune plantele din interior

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI