Decoratiuni uimitoare din fire de ata – cu tutorial video

0
3679

Decoratiuni uimitoare din fire de ata – cu tutorial video

Daca nu v-ati hotarat ce sa faceti in astfel de zile friguroase, va ajutam noi cu o serie de idei creative numai bune pentru putinul timp liber pe care il aveti cu toti la dispozitie.


Arta firului de ata sau string art, pentru ca asa se numesc proiectele de astazi, va ofera posibilitatea de a realiza decoratiuni minunate pentru locuinta cu ajutorul firelor de ata de diferite culori, a unei bucati de placaj pe care sa realizati conturul si a catorva cuie sau pioneze.

Recunoastem ca de data aceasta am ales unele destul de complicate, insa nu trebuie sa va descurajati deoarece avem si tutoriale din care va puteti inspira. Am pregatit si un tutorial video care va descrie pe larg cum sa incepeti un proiect de genul acesta si care nu va rapeste prea mult timp pentru a-l viziona.

Ar trebui sa va mai spunem ca realizarea acestor decoratiuni cere multa rabdare din partea voastra, dar daca vreti sa va relaxati facand lucruri deosebite pentru casa, atunci aceste idei sunt cele mai potrivite.


Si pentru ca tot se apropie sarbatoarea indragostitilor, iata un bun prilej de a realiza un obiect decorativ interesant, pentru a-l darui persoane dragi. Priviti!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto