Bucătării în nuanțe pământii, cu accente rustice superbe

Bucătării în nuanțe pământii, cu accente rustice superbe

Aceste idei de amenajări simple, dar superbe fac din bucătăria ta o încăpere în nuanțe pământii, cu accente rustice absolut fantastice.


Pentru a face ca o bucătărie simplu să se transforme într-un spațiu cu accente rustice, detaliile sunt foarte importante. De la ornamentele în nuanțe de crem, maro, până la materialul cel mai important ce trebuie introdus în designul încăperii, lemnul, toate aceste aspecte sunt foarte importante.

Designul vintage combinat cu cel industrial

În bucătăria ta poți opta pentru o masă mare din lemn masiv, masă ce va arăta foarte bine lângă un raft din metal. Aceste elemente se combină absolut superb, designul vintage fiind în armonie cu cel industrial.

Mai mult decât atât, dulapurile ce au ca și suport un cadru de metal sau mânere din același material, se combină într-un stil armonios.


Obiectele de decor din lemn neprelucrat

Obiectele de decor ce au în componența lor lemn neprelucrat sunt absolut superbe. Acestea pot fi, de exemplu, un scăunel din lemn neprelucrat, dar și un blat pentru insula de bucătărie.

Insula de bucătărie este un obiect de decor extrem de practic în casa ta. Ce-i drept, această insulă de bucătărie poate fi poziționată într-un spațiu ceva mai mare. Ea are un rol de design, dar și un rol foarte practic. Insula de bucătărie poate fi folosită și pe post de masă de dining pentru două sau trei persoane.

Optează pentru nuanțele pământii

Nuanțele precum crem, maro, dar și toată plaja de culori ce rezultă din aceste două nuanțe sunt perfecte pentru o bucătărie rustică. Aceasta îți oferă acea senzație de încăpere confortabilă, de spațiu care este primitor și călduros din punct de vedere al design-ului.


Bucatarii foarte micute – Solutii eficiente de amenajare si depozitare

Bucataria, acest spatiu absolut superb, amenajat de vis

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI