In ce putem transforma lazile din lemn dupa ce le vopsim

In ce putem transforma lazile din lemn dupa ce le vopsim

Vopsim lazile din lemn in o multime de culori aprinse si apoi le transformam in piese de mobiler, in decoratiuni uimitoare si in multe alte proiecte care vor capta atentia oricarui om care va pasi in acea camera. De exemplu, daca intr-o camera aveti un design simplu, minimalist, puteti opta pentru crearea unei piese de mobilier colorate care va face ca atmosfera sa fie mai primitoare, mai plina de viata.


Puteti crea un singur raft lipit sau puteti aseza lazile din lemn rasfirate pe perete, pentru un efect de maxim impact. Alegeti culori precum: galben, verde aprins, rosu, portocaliu, albastru si lila, culori ce vor face ca incaperea sa fie mai luminata. Daca aveti peretii din camera albi, aceste proiecte va vor crea o stare de bine. Daca peretii sunt de alta culoare, puteti opta pentru a folosi lazi de lemn dintr-o culoare sau din maxim doua culori, pentru a nu obosi ochiul.

Vedem si noi, in acest articol, o multime de idei frumoase de unde ne putem inspira pentru a crea o atmosfera de vis in casa noastra. Va dorim spor la treaba si la cat mai multe proiecte!

lazile din lemn (1)

lazile din lemn (2)

lazile din lemn (3)

lazile din lemn (4)

lazile din lemn (5)

lazile din lemn (6)

lazile din lemn (7)

lazile din lemn (8)

lazile din lemn (9)

lazile din lemn (10)

lazile din lemn (11)

lazile din lemn (12)

lazile din lemn (13)

lazile din lemn (14)

lazile din lemn (15)

lazile din lemn (16)

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI