Ce schimbări să faci în casa ta vara. Idei ingenioase pentru un spațiu cât mai frumos și confortabil 

Pentru a-ți transforma casa într-un spațiu confortabil și plăcut în timpul verii, poți face mai multe schimbări și ajustări. Implementarea acestor schimbări poate transforma casa ta într-un refugiu răcoros și confortabil în sezonul cald. Iată câteva sugestii pe care vi le prezentăm astăzi! Idei ingenioase pentru un spațiu cât mai frumos și confortabil.


Ce schimbări să faci în casa ta vara

Renunță la draperii din materiale groase

Renunţă la draperiile din materiale groase şi înlocuieşte-le cu materiale diafane, aerisite, semitransparente. Cumpără-ţi câţiva metri de material cu imprimeuri florale şi confecţionează-ţi draperii noi. Din acelaşi material poţi face huse pentru scaunele vechi.

Redecorare cu culori vii

Culorile deschise și pastelate pot da senzația de răcoare și pot face camerele să pară mai luminoase și mai aerisite. Înlocuiește covoarele groase cu unele mai subțiri sau scoate-le cu totul pentru a permite răcirea mai eficientă a podelelor sau a gresiei.

Folosește lenjerie din materiale ușoare și respirabile, cum ar fi bumbacul sau inul, care ajută la menținerea unui mediu răcoros și confortabil.


Aruncă cuverturile vechi

De asemenea, în dormitoare și living, simpla înlocuire a vechilor cuverturi va face minuni pentru atmosfera din aceste cameră. Înlocuirea covoarelor groase se va dovedi o modificare ce schimbă total felul în care arată casa.

Plantele de interior dau o notă de prospețime

Plantele de interior nu doar că îmbunătățesc calitatea aerului, dar aduc și o notă de prospețime și răcoare în decor. Mobilierul din răchită, bambus sau alte materiale naturale poate adăuga o senzație de vacanță și prospețime.

Sursa foto: freepik


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI