Schimbam ornamentele de Revelion! Inspira-te si tu din aceste idei de decoratiuni cu lumanari

0
730

Schimbam ornamentele de Revelion! Inspira-te si tu din aceste idei de decoratiuni cu lumanari

O alta sarbatoare ne asteapta, de aceea ne-am gandit la cateva decoratiuni cu care ne putem infrumuseta casa intr-o astfel de noapte magica. Poate o sa va intrebati la ce ne-ar folosi alte ornamente cand le avem deja pe cele de la Craciun. Ei bine, pentru simplul motiv ca putem diversifica si pentru ca putem aduce in decorul casei ideea de nou, asa cum este si frumoasa sarbatoare care sta sa vina.


Cu siguranta pentru un asemenea eveniment, nu doar tinutele ar trebui sa ne preocupe, ci ar trebui sa realizam si alte ornamente, deoarece noaptea dintre ani se sarbatoreste intr-un decor stralucitor, decor din care nu ar trebui sa lipseasca lumanarile. Va marturisim ca aici am vrut sa ajungem cu discutia noastra. Si am ales aceste idei de decoratiuni, in primul rand pentru ca sunt usor de realizat, iar in al doilea rand pentru ca ne vom simti ca in povesti intr-o astfel de atmosfera magica, atmosfera din care lumanarile decorative nu ar trebui sa lipseasca.

Daca mai devreme am spus ca ar trebui sa realizam ornamente noi pentru seara de Revelion, iata ca nu este chiar asa. Le putem rearanja pe cele de la Craciun, fara sa ne mai cumparam altele noi. Doar inlocuim unele globuri cu lumanari si gata decorul pentru noaptea dintre ani. Cat despre felul cum le putem aranja, nu ar trebui sa vorbim foarte multe, deoarece intra in joc imaginatia fiecaruia. Priviti!

Ca de fiecare data aceasta asteptam parerile voastre cu privire la aceste idei de decoratiuni, dar asteptam si imagini cu ornamentele realizate de voi, postandu-le evident pe pagina noastra de facebook.


 

 

Idei de decoratiuni pentru cei ce prefera stilul rustic!

Decoruri din stelute si globuri stralucitoare! Priviti!

sursa foto