Cel mai mare showroom Porcelanosa din Europa poate fi acum vizitat

Cel mai mare showroom Porcelanosa din Europa poate fi acum vizitat

S-a deschis cel mai mare showroom PORCELANOSA din Europa, in colaborare cu brandul local DISENO. Spatiul din Calea Dorobanti 135-145 este o sursa de inspiratie continua prin modul in care materialele si texturile sunt combinate, rezultand intr-un design neasteptat si inovativ.


Diseno Porcelanosa este, in momentul actual, cel mai mare showroom monobrand din Europa pe care liderul mondial si trendsetterul in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior l-a deschis cu un partener local.

Porcelanosa Gupo detine 8 fabrici in Spania si o retea de peste 970 magazine in toata lumea. Grupul are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard de euro si este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Printre designerii care au semnat colectii pentru Porcelanosa Grupo se numara Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Catalina Mazerschi, economist la baza si cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul amenajarilor interioare a pus in 2008 bazele Diseno, un business concentrat pe oferirea de solutii de amenajare cu produse premium si servicii complete de preamenajare, vanzare si post vanzare.


In prezent, Diseno isi desfasoara activitatea in Bd. Maresal Averescu, Nr. 15 B/C si incepand de azi si in Calea Dorobanti 135-145, in showroomul monobrand Porcelanosa.

Diseno Porcelanosa
In doar 3 luni Catalina, alaturi de Raluca Dofin de la DOF Interiors au reusit sa proiecteze si sa decoreze cei 1200 de mp ai showroomului Diseno Porcelanosa folosindu-se de cea mai diversificata gama de produse: Procelanosa, Venis (placi ceramice), Gama Decor (mobilier pentru baie), Systempool (obiecte sanitare din kryon si cabine de dus), L’antic Colonial (piatra, mozaic, parchet), Urbatek (gresie ceramica), Noken (obiecte sanitare si cazi din acryl), Butech (profile, chit de rost, adeziv).

Spatiul rezultat este unul de exceptie si acomodeaza cea mai vasta gama de produse ce pot fi utilizate pentru amenajarea oricarui spatiu din casa sau proximitatea acesteia, oferind solutii de upgrade al designului unui spatiu si fiind o sursa de inspiratie prin inovatia si creativitatea ce au stat la baza amenajarii.


Incepand de azi showroomul Diseno Porcelanosa este deschis si poate fi vizitat de luni pana vineri, in intervalul orar 10 AM – 6 PM si simbata, in intervalul orar 10 AM – 2PM.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI