Cele mai frumoase mini fantani arteziene pentru gradina

Cele mai frumoase mini fantani arteziene pentru gradina

Nu trebuie sa cheltuim o multime de bani pentru a avea cele mai frumoase fantani arteziene in gradina noastra. Vedem aici o multime de idei care ne pot reimprospata gradina si ii pot reda frumusetea.


Eu, personal, mereu mi-am dorit o fantana arteziana in gradina mea. Chiar daca nu dispun de spatiul si nici de banii necesari pentru a realiza o fantana arteziana mare, nici nu este nevoie. De ce? O sa va convingeti cand veti arunca o privire peste urmatoarele idei de mini fantani arteziene. Arata fabulos si sunt impresionante.

Parerea noastra este ca aceste fantani, fiind mai mici decat o fantana arteziana normala, sunt mult mai dragute si vor atrage atentia asupra lor, dar vor fi si cele mai dragute obiecte decorative din gradina noastra.

Vedem si noi, in urmatorul articol, o multime de idei frumoase pentru a realiza fantani arteziene pentru gradina si pentru a aduce un plus de prospetime in ceea ce priveste design-ul pentru primavara aceasta.


Asteptam sa ne spuneti care este parerea voastra despre aceste proiecte si pe care l-ati alege sa il improvizati in gradina voastra? Putem folosi sticle din sticla si o multime de alte materiale usor de procurat. Va dorim spor la treaba!

fantani arteziene (1)

fantani arteziene (2)

fantani arteziene (3)

fantani arteziene (4)

fantani arteziene (5)

fantani arteziene (6)

fantani arteziene (7)

fantani arteziene (8)

fantani arteziene (9)

fantani arteziene (10)

fantani arteziene (11)

fantani arteziene (12)

fantani arteziene (13)

fantani arteziene (14)

fantani arteziene (15)

fantani arteziene (16)

fantani arteziene (17)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI