Cele mai frumoase platouri cu branzeturi, ideale pentru a iti impresiona musafirii
Cele mai frumoase platouri cu branzeturi pot impresiona si cei mai pretentiosi musafiri atat vizual, cat si datorita faptului ca sunt gustoase si aromate.
Un platou cu branzeturi poate sa impresioneze pe loc chiar si cei mai pretentiosi musafiri. Mai mult decat atat, platoul nu este deloc greu de aranjat si se face foarte rapid. Este o metoda ideala de a pregati un aperitiv delicios, colorat si gustos, dar si o metoda ideala pentru cei ce sunt pe fuga.
Aranjarea unui platou cu branzeturi
Pe scurt, iti povestim cum poti sa aranjezi un platou cu branzeturi impresionant.
Aceste platouri pot fi simple, insa poti sa alegi si sa aranjezi un platou ceva mai elaborat, in functie de evenimentul pe care il ai, dar si in functie de bugetul pe care il ai disponibil.
Branzeturi
Pentru un astfel de platou, ai nevoie de branzeturi. Este important sa incluzi aici o varietate de texturi si arome. Poti opta pentru branzeturi moi, dar si pentru branzeturi albastre, branzeturi din categoria maturate sau ferme. De exemplu, poti opta pentru cheddar, camembert, parmezan si gorgonzola.
Fructe
De pe platoul cu branzeturi nu trebuie sa lipseasca cateva fructe.
Fructele de sezon pot fi smochinele, ciresele, merele sau perele, dar si fructele de padure. Alege sa incluzi aici fructe de sezon deoarece acestea sunt proaspete si gustoase.
Carne
Poti sa incluzi pe platoul tau cu branzeturi chiar si carne. Alege carnea crud-uscata, cum ar fi salamul sau prosciutto.
Condimente
Pe aceste platouri cu branzeturi poti sa incluzi si condimente precum miere, gemuri sau pasta de mustar. Acestea se potrivesc de minune cu toate ingredientele de pe platou.
Cum se face corect un platou cu branzeturi apetisant si delicios
Torturi-aperitiv, o surpriza deosebita pentru musafirii tai
Aperitive deosebit de frumoase pentru evenimente speciale
sursa foto: Pinterest