Colaje din frunze uscate – 15 idei creative de tip Do It Yourself

Colaje din frunze uscate – 15 idei creative de tip Do It Yourself

Cu totii ne bucuram de superbele peisaje pe care ni le ofera acest anotimp. Este singura perioada din an cand toamna, ne ofera un spectacol de culoare incepand de la verde inchis pana la galben maroniu. Cu alte cuvinte este un anotimp al frumusetii si al delectarii.


Frumos colorate si de diverse marimi, frunzele uscate, caci despre ele vom vorbi in acest articol, ne ofera posibilitatea sa realizam colaje interesante, atat prin culoare cat si prin forma. Daca vom da frau liber imaginatiei, putem crea, pe orice suport avem la indemana, o multitudine de tablouri ale toamnei.

Desi pare ca este mai mult o joaca pentru copii, trebuie sa stiti ca asa si este. Special am realizat acest articol. De aceea va invitam sa urmariti  impreuna cu cei mici aceste idei creative, stimulandu-le totodata si lor simtul artistic si punandu-le imaginatia la incercare. Nici n-o sa va vina sa credeti cat de creativi pot fi copiii. Sau poate ca stiti deja!

Material didactic gasiti peste tot, prin urmare nu trebuie decat sa adunati cateva frunze, sa faceti rost de putin lipici si cateva coli de hartie.


Arici, pasari cantatoare, gaini, pisici, toate animalutele padurii pot fi transpuse in colaje minunate cu ajutorul frunzelor. Dar nu numai atat. Punandu-i pe cei mici sa le sorteze si sa le lipeasca, cu siguranta isi vor dezvolta abilitatile artistice si gustul pentru frumos, ceea ce nu poate fi decat benefic pentru ei.  Priviti!

idei-creative-2

idei-creative-3

idei-creative-4

idei-creative-5

idei-creative-6

idei-creative-7

idei-creative-8

idei-creative-9

idei-creative-10

idei-creative-11

idei-creative-12

idei-creative-13

idei-creative-14

idei-creative-15

idei-creative-1

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI