Completam decorul casei cu aceste idei de ornamente din sticle si borcane

Completam decorul casei cu aceste idei de ornamente din sticle si borcane

Simpla pronuntie a cuvintelor sticle si borcane nu ne spune nimic. Cel mult ne putem gandi cum sa le facem loc in camara, pentru a le folosi la conservarea preparatelor pentru iarna. Dar sa nu ne ducem cu gandul chiar atat de departe, deoarece le putem recicla intr-un mod creativ. Cum? Transformandu-le in ornamente colorate.


Idei de ornamente colorate din sticle si borcane

De ce ornamente colorate? Le-am denumit in felul acesta deoarece florile sunt cele care le pun in valoare. Asadar, cine vrea sa pastreze nuantele verii in casa, prin intermediul ornamentelor, iata ce ar trebui sa faca.

Mai intai de toate ar trebui confectionat un suport pentru ele. Poate fi realizat din aproape orice fel de material. Insa dupa parerea noastra, ideale sunt cele din lemn deoarece pot conferi incaperilor un aer rustic.

ornamente

Ornamente din sticla colorata

In afara de florile care nuanteaza orice decor interior sau exterior, mai sunt si recipientele din sticla colorata, recipiente care sunt la fel de potrivite pentru a realiza ornamente spectaculoase din ele. Prin urmare iata o idee buna de a recicla sticlele si borcanele intr-un mod creativ. Daca nu aveti astfel de recipiente colorate, va sugeram sa puneti in apa cateva picaturi de cerneala sau colorant alimentar lichid.


ornamente ornamente

Decoruri care ne infrumuseteaza casa

Este inutil sa mai spunem ca pentru a ne infrumuseta casa ne putem folosi de orice fel de decor pe care il putem realiza din lucruri simple. Prin urmare si aceste idei de a refolosi sticlele si borcanele intr-un mod creativ sunt demne de luat in seama. Priviti si va inspirati!

Dupa cum ne-ati obisnuit, si de data aceasta asteptam fotografii cu ornamentele realizate chiar de voi, pentru a ne bucura impreuna de culorile acestui anotimp capricios, dar frumos pana la urma!

sursa foto: pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI