4 Trucuri pentru trandafiri superbi, ce infloresc bogat si impunator

0
543

4 Trucuri pentru trandafiri superbi, ce infloresc bogat si impunator

Pentru a te bucura de trandafiri superbi, ti-am pregatit 4 trucuri de care trebuie sa tii si tu cont pentru o gospodarie de vis. Vei putea sa ai si tu florile mult visate, acei trandafiri ce infloresc bogat si care ies in evidenta atat prin frumusetea lor, cat si prin culorile fantastice.


Trandafirii sunt flori extrem de populare si iubite. Aceste frumoase flori au nevoie de ingrijiri speciale, insa nu este deloc greu sa ai trandafiri bogati si frumosi.

Trandafirul este un simbol al iubirii, un simbol popular care ne imbogateste gradinile. El arata absolut superb in orice gradina.

Solul ideal pentru trandafirii tai trebuie sa fie unul echilibrat, asa ca il poti regla cu ajutorul sulfului. Ai grija sa nu pui prea mult sulf daca vrei sa scazi pH-ul solului. Daca vrei sa imbunatatesti un sol acid, poti sa adaugi var.


Luna iunie pentru trandafirii tai

In luna iunie, trandafirii au nevoie de ingrijire speciala in ceea ce priveste daunatorii. Acestia trebuie sa fie verificati mereu. Daca vezi frunze ce sunt afectate sau care par ca au daunatori, cel mai bine este sa le indepartati si sa le ardeti. In acest fel, te vei asigura ca scapi de daunatori sau de bolile care ar putea sa afecteze trandafirii.

In aceasta perioada, cel mai des s-ar putea sa dati de boala numita fainare.

Un alt truc important de care te sfatuim sa tii cont este aplicarea unei doze de azot la mijlocul lunii iunie. Aceasta doza de azot se administreaza sub forma de granule si ii ofera  trandafirului tau o substanta de care el chiar are nevoie.


Luna august pentru trandafirii tai

In luna august, trandafirii au nevoie de ingrasamant aplicat cu fosfor si magneziu. In acest fel, te vei bucura de o planta mai bogata, mai sanatoasa, mai frumoasa.

Trandafiri rosii, pasionali, absolut superbi, flori ce iti cuceresc privirea

sursa foto: Pinterest