Cotet portabil – o denumire ciudata dar o idee practica pentru curtea casei

0
1014

Cotet portabil – o denumire ciudata dar o idee practica pentru curtea casei

Pe toate le-am auzit pana acum, dar de cotet portabil nu prea. Uite ca exista si asa ceva. Ne-a placut conceptul si am ales sa vi-l prezentam si voua dragi cititori ai paginii Do It Yourself. Asadar ideile din acest articol sunt pentru aceia dintre voi care aveti o gospodarie frumoasa si cu de toate.


Asa cum ne dorim sa avem cat mai multe legume si zarzavaturi proaspete si nepoluate, tot asa ne dorim sa avem si pasari de curte pentru a beneficia de cat mai multe produse sanatoase. Iar pentru asta trebuie sa le oferim partea lor de confort. Si bine facem.

Pornind de la aceasta idee iata ca unii s-au gandit sa construiasca pentru pasarile din curte un cotet portabil. Poate ca suna ciudat dar asa este. Construit din materiale usoare, un astfel de cotet poate primi denumirea de cotet portabil. Avantajul unei astfel de constructii ar fi acela ca se poate muta in diversele locuri din curte, acolo unde exista mai multa iarba sau chiar in locurile cele mai umbroase. Dezavantajul ar fi ca s-ar face mizerie mai peste tot. Dar cum mizeria se curata, haideti sa privim partea avantajoasa.

Daca aveti deja unul facut, atunci nu se mai poate face nimic decat daca il veti readapta, in schimb cei care se afla in faza de proiect se pot inspira din ideile de astazi pentru a construi pentru pasarile din curte un cotet practic si util.


cotet portabil 3

cotet portabil 4

cotet portabil 5

cotet portabil 6

cotet portabil 7

cotet portabil 8

cotet portabil 9

cotet portabil 10

cotet portabil 11

cotet portabil 12

cotet portabil 1

cotet portabil 2

via