Transformarea curenților de noapte în scene magice folosind corpuri de iluminat

Transformarea curenților de noapte în scene magice folosind corpuri de iluminat

Curațenia și frumusețea curții tale nu trebuie să fie rezervate doar zilei. Cu ajutorul unor corpuri de iluminat potrivite, poți transforma spațiul exterior într-o scenă magică și invitantă și pe timp de noapte.


Corpuri de iluminat de perete sau pe stâlp

Plasează lămpi de perete sau stâlpi în jurul curții pentru a crea iluminat ambiental. Aceste corpuri de iluminat oferă o atmosferă caldă și primitoare, marcând potecile sau zonele de odihnă. Alege modele care se potrivesc cu stilul arhitectural al casei tale.

Decorarea copacilor cu luminile de Crăciun

Nu aștepta sărbătorile de iarnă pentru a agăța luminile de Crăciun în copaci. Această modalitate simplă adaugă un farmec deosebit curții tale, transformând-o într-un peisaj desprins din povești. Luminile mici agățate în crengile copacilor aduc o lumină delicată și o atmosferă magică.

Felinare sau lampioane: Eleganță și rafinament

Felinarul clasic sau lampioanele pot adăuga un element de eleganță și rafinament curții tale. Plasează-le pe terasă sau pe alei pentru a oferi o lumină ușoară și pentru a crea un mediu plăcut. Alege modele care se potrivesc cu design-ul general al curții.


Iluminat subacvatic pentru fântână sau terasă

Dacă ai o fântână sau o terasă în curte, adaugă iluminat subacvatic pentru a crea un spectacol de lumină. Luminile subacvatice oferă o luminozitate moale și pot evidenția caracteristicile apei sau elementele de design ale terasei.

Lampi solare în pământ – Corpuri de iluminat

Lampile solare înfipte în pământ sunt o opțiune eficientă energetic și adaugă un aspect modern și minimalist curții. Acestea colectează energia solară pe timpul zilei și se aprind automat pe timp de noapte, oferind un iluminat de accent pentru plante sau alei.

Lămpi suspendate pentru zone de relaxare

Pentru zonele de relaxare, precum terasa sau colțurile de lectură, adaugă lămpi suspendate. Acestea pot fi atârnate de un copac, de un pergolă sau de tavanul verandei. O astfel de iluminare creează o atmosferă intimă și călduroasă.


Iluminat de accent pentru plante

Folosește iluminatul de accent pentru a evidenția anumite plante sau sculpturi din curte. Luminile direcționate pot crea puncte focale vizuale și pot adăuga dramatism pe timp de noapte.

Iluminarea aleilor cu LED-uri: Siguranță și design modern

Iluminatul de-a lungul aleilor cu LED-uri nu numai că adaugă un aspect modern, dar și asigură siguranța pe timp de noapte. Acestea pot fi îngropate în pământ sau montate de-a lungul bordurilor pentru a ghida pașii în siguranță.

Lămpi cu senzori de mișcare: Eficiență energetică și securitate

Pentru o abordare practică, alege lampi cu senzori de mișcare care se aprind automat atunci când detectează prezența. Aceasta nu numai că economisește energie, dar și adaugă un nivel suplimentar de securitate la domiciliu.


Iluminatul perfect în dormitorul modern: Crearea unei atmosfere relaxante și plăcute


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI