Cum decoram scaunele din casa cu motive de Craciun – 22 idei practice

0
3135

Cum decoram scaunele din casa cu motive de Craciun – 22 idei practice

Spiritul sarbatorilor se simte deja si pentru ca toate gospodinele s-au gandit la ornamentele pe care le vor folosi la decorarea casei, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa venim si noi cu o serie de idei practice de a decora scaunele intr-un mod cat mai creativ si cat mai amuzant.


De ce ne-am gandit la felul cum putem decora scaunele? Deoarece si acestea fac parte din decorul casei, iar o husa pentru spatarul scaunelor, confectionate sub forma unor caciulite de Mos Craciun, nu poate decat sa-i incante pe cei mici.

Pentru ca cei mai multi dintre noi au in casa scaune cu spatarul patrat, cele mai potrivite huse par a fi cele sub forma unor oameni de zapada pe care le putem confectiona din niste panza alba care se gaseste in orice magazin cu metraje. Detalii precum nasul, gura sau doi ochi mari si negri, pot fi realizate din resturi de materiale ramase de la alte articole vestimentare.

Daca nu stiti cum sa incepeti un astfel de proiect, va aratam noi in cativa pasi in acest articol.


Prin urmare haideti sa fim creativi in aceasta perioada, sa ne punem imaginatia la incercare si sa incercam aceste idei practice de ornamente frumoase si usor de realizat.

idei-practice-1

idei-practice-2

idei-practice-3

idei-practice-4

idei-practice-5

idei-practice-6

idei-practice-7

idei-practice-8

idei-practice-9

idei-practice-10

idei-practice-11

idei-practice-12

idei-practice-13

idei-practice-14

idei-practice-15

idei-practice-16

idei-practice-17

idei-practice-18

idei-practice-19

idei-practice-20

idei-practice-21

sursa foto