Cum sa diversificam decorul in gradina – Idei de ornamente din ulcioare

0
12007

Cum sa diversificam decorul in gradina – Idei de ornamente din ulcioare

Daca primavara este unul din cele mai frumoase anotimpuri, atunci putem spune acelasi lucru si despre aceste ornamente. Ornamente realizate din obiecte simple. Obiecte carora, cu putina imaginatie, le putem da o alta utilitate. Mai placuta, mai creativa. Aflam asadar din aceste idei cum sa diversificam decorul in gradina.


Cum sa diversificam decorul in gradina cu ajutorul ulcioarelor din lut. Dar nu numai

Nu trebuie sa ne straduim prea mult sa diversificam decorul in gradina. Spunem acest lucru deoarece sunt o multime de obiecte pe care le putem transforma cu usurinta. Ca de exemplu ulcioarele din lut, vasele din metal sau butoaiele din lemn. Obiecte, carora daca stim cum sa le schimbam infatisarea, fara nici o indoiala le putem transforma in decoruri uimitoare.

cum sa diversificam

Ulcioare din lut si flori – Doua ingrediente care coloreaza gradinile din primavara si pana toamna tarziu

Este sezonul florilor, iar asta inseamna ca decorurile sunt la indemana noastra. Sunt decoruri pe care le putem realiza cu usurinta daca avem suficienta imaginatie astfel incat sa coloram intr-un mod cat mai placut gradina. Decoruri din flori care ne incanta privirea cu frumusetea lor.

cum sa diversificam

Butoaie din lemn – Obiecte banale cu care infrumusetam gradina

Nu doar ulcioarele din lut sunt potrivite ca accesorii de a infrumuseta gradina. Si butoaiele din lemn au acelasi efect vizual in gradina. Decoratiuni pe care ni le putem imagina cu usurinta ca pe niste rauri de flori.


cum sa diversificam cum sa diversificam

Cum diversificam decorul in gradina – 20 de idei de amenajari cu flori

Daca sunteti in pana de idei si nu stiti cum sa va amenajati spatiul din jurul casei, atunci va invitam sa va inspirati din aceste decoruri minunate. Ba mai mult de atat, sunt amenajari care se pot pune cu usurinta in practica.

Daca v-au placut aceste ornamente de sezon, nu uitati ca asteptam sa va exprimati parerea pe pagina noastra de facebook.

 

cum sa diversificam cum sa diversificam cum sa diversificam cum sa diversificam cum sa diversificam

sursa foto: Pinterest