Cum iti simplifica viata o Casa Smart – Functionalitati utile

0
511
Casa Smart

Cum iti simplifica viata o Casa Smart – Functionalitati utile

O Casa Smart nu mai este de mult timp un moft, ci o modalitate eficienta de a ne simplifica viata. Pentru siguranta ta si a familiei tale, dar si pentru un confort sporit, alege sa iti echipezi locuinta cu produse si sisteme smart.


Ce este o Casa Smart?

Cred ca orice persoana viseaza sa aiba o locuinta automatizata. Tuturor ne-ar placea sa avem o locuinta ce are cat mai multe aparate electronice si eletrocasnice smart, dar si intrerupatoare si alte solutii ce inlocuiesc munca manuala.

Ei bine, o casa smart este o casa ce are aparate electronice, electrocasnice si functionalitati care ajuta proprietarul sa economiseasca timp, energie si bani.

O astfel de casa te ajuta sa faci anumite lucruri mai rapid in casa fara ca tu, factorul uman, sa intervii.


Cum ne simplifica viata o Casa Smart

Ei bine, cred ca si tu ai cel putin un aparat electrocasnic in casa care te ajuta sa automatizezi o anumita actiune. De exemplu, daca ai un cuptor cu microunde pe care il programezi sa se opreasca dupa un anumit timp inseamna ca si tu profiti de unul dintre sistemele caselor smart.

Cum putem avea o Casa Smart

Pentru a putea profita si tu de o gospodarie inteligenta, poti sa alegi ca in fiecare incapere sa ai cate un produs care sa te ajute sa economisesti timp, bani si energie.

De exemplu, in bucatarie poti avea un frigider pe care sa il conectezi la internet. Astfel, atunci cand esti plecat de acasa poti arunca o privire inauntru pentru a sti ce sa adaugi pe lista ta de cumparaturi.


In camera de zi poti sa te folosesti de intrerupatoare inteligente. O casa smart are nevoie de cel putin unul dintre aceste accesorii facute sa ne simplifice viata.

In dormitorul tau ai optiunea de a alege becuri care isi schimba culoarea si a caror ambianta o poti modifica pe placul tau.

Mai mult decat atat, exista si aplicatii pe telefon care te ajuta sa iti usurezi munca. Daca ai uitat sa inlocuiesti bateriile la telecomanda sau pur si simplu nu gasesti telecomanda, atunci poti folosi o aplicatie de pe telefon care te ajuta sa transformi dispozitivul in telecomanda.


Securitatea casei

Sa nu uitam de faptul ca tehnologia este foarte utila atunci cand vine vorba de siguranta ta si a familiei tale. O casa inteligenta poate sa te scape de griji atunci cand pleci in concediu daca alegi sa instalezi sisteme de securitate cu camere de luat vederi, lacate inteligente sau senzori de apa sau de caldura.