Cum mai poti folosi folia de aluminiu – Intrebuintari excelente pentru casa

0
5606

Cum mai poti folosi folia de aluminiu – Intrebuintari excelente pentru casa

Folia de aluminiu se regaseste in orice gospodarie, iar noi iti aratam numeroase metode de a o refolosi in modalitati uimitoare, extrem de utile.


Pastreaza painea calda

Dupa ce ai pregatit painea si vrei sa pregatesti si cosul pentru picnic, impacheteaza painea in folie de aluminiu. Inainte de a le pune in folia de aluminiu, infasoara-le intr-un servetel de casa.

Folia va reflecta caldura si va mentine calda painea pentru o perioada mai mare de timp.

Ascute foarfeca

Cu ajutorul foliei de aluminiu poti sa asculti foarfeca. Folia te ajuta sa asculti o foarfeca tocita.


Tot ce trebuie sa faci este sa netezesti foliile daca este necesar, sa le impaturesti de mai multe ori si sa incep sa tai. Aproximativ 9 sau 10 taieri sunt suficiente pentru a ascuti foarfeca. Simplu si eficient!

Incalzeste un sendvis

Cu ajutorul foliei poti sa incalzesti un sendvis . de exemplu, daca faci un sendvis cu branza pentru o calatorie si il invelesti in folie de aluminiu, vei putea sa-l incalzesti cand ajungi la hotel.

Daca gasesti restaurantul hotelului inchis, vei putea sa folosesti fierul de calcat din camera pentru a presa ambele fete ale sendvisului invelite in folie si te vei bucura de o gustare calda. Nu uita sa folosesti si o bucata de material pentru a nu strica fierul de calcat.


Intrebuintari uimitoare ale zatului de cafea in gospodarie

Curatarea sobei

Daca vrei sa cureti soba sau semineul de cenusa, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un strat dublu de folie de aluminiu in partea de jos a semineului sau sub gratarul pentru lemne.

A doua zi sau atunci cand esti sigur ca cenusa s-a racit, tot ce trebuie sa faci este sa strangi folia si sa o arunci.

sursa foto: Pinterest