Cum poți amenaja creativ un hol mic, această carte de vizită a casei tale

Cum poți amenaja creativ un hol mic, această carte de vizită a casei tale

Un hol mic poate fi decorat primitor, dinamic și multifuncțional, fără să te simți copleșit din cauza dimensiunii acestuia.


Chiar dacă este o încăpere mică, holul trebuie să îți dea acel sentiment de primire și confort atât ție, dar și invitaților tăi.

Există multe modalități prin care poți sa amenajezi această încăpere astfel încât să o faci plăcută și frumoasă. În articolul de astăzi oferim câteva idei pentru un spațiu mic, astfel încât să ofere o primă impresie plăcută.

Alegerea nuanțelor potrivite

Nuanțele potrivite sunt extrem de importante atunci când vine vorba de un hol mic, dar și când vine vorba de orice încăpere mică. Culorile luminoase, cum ar fi alb, crem sau bej, pot face ca spațiu se pare mult mai încăpător. Culorile întunecate vor micșora spațiul din punct de vedere vizual.


Pentru a nu risca ca încăperea să fie una ce pare plictisitoare, poți adăuga accent de culoare cu ajutorul unei piese de artă sau cu ajutorul unui covor colorat.

Spațiile de depozitare inteligente

Este important ca într-un hol mic să incluzi și spații de depozitare pentru încălțăminte, dar și pentru accesorii și umbrele.

Această piesă de mobilier poate avea o oglindă mare sau o serie de oglinzi mici deasupra pentru a face ca locul să pară mai mare. De asemenea, oglinzile îți oferă un loc convenabil pentru îți verifica aspectul înainte de a pleca de acasă.


Adaugă viață și culoare în această încăpere

Dacă vrei să adaugi puțină viață și culoare în încăperea care te întâmpină în casă, poți adăuga câteva plante verzi sau flori.

Acestea vor adăuga un notă de prospețime și de culoare în casa ta.

 

Soluții pentru dormitor mic, dar amenajat cu stil și atenție la detalii

Idei spectaculoase pentru a amenaja un balcon micuț, colorat

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI