Soluții pentru dormitor mic, dar amenajat cu stil și atenție la detalii

Soluții pentru dormitor mic, dar amenajat cu stil și atenție la detalii

Oferă un plus de personalitate dormitorului tău, chiar dacă acesta este un spațiu mic. Poate fi amenajat cu atenție la detalii, astfel încât să se transforme în camera ta preferată din întreaga casă.


Amenajarea biroului în dormitor

Dacă ai nevoie de un spațiu de lucru, acesta poate fi amenajat în propriul dormitor. Îl poți construi ca o prelungire a noptierei tale, astfel încât să nu „furi” prea mult spațiu din această încăpere.

Este important să ai suficient de mult loc pentru a lucra, așa că te sfătuim să faci o schiță înainte de a alege biroul propriu-zis.

Mai mult decât atât, biroul poate avea și o mică prelungirea acestuia dedesubt, așa cum sunt acele sertare pentru tastatură. Astfel de spații te vor ajuta să depozitezi laptopul sau alte lucruri, astfel încât biroul tău să rămână ulterior liber.


Lasă lumina să pătrundă în încăpere

Într-un spațiu mic este important să lași lumina să pătrundă în încăpere. Lumina naturală provenită de la soare va face ca încăperea să pară mult mai încăpătoare, dar și mai dinamică și mai prietenoasă.

Nu uita de corpurile de iluminat poziționate atât pe tavan, dar și deasupra biroului tău sau lângă pat, astfel încât să ai un spațiu de citit cu lumină pe timp de seară.

Alegerea spațiilor de depozitare

Dacă ai un dormitor mic, cel mai bine este să optezi pentru mobilier făcut la comandă. Acesta îți va ocupa fiecare centimetru din camera ta, astfel încât să nu irosești spațiu.


Este important să optezi pentru un astfel de mobilier, mai ales atunci când vine vorba de dulapurile și dressing-urile construite până în tavan.

Decorarea unui dormitor micuț, elegant, confortabil și primitor

Dormitoare amenajate în mansardă care te vor face să vrei să te muți acolo

Idei fantastice pentru un dormitor mic, dar amenajat cu stil și eleganță

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI