Cum realizam broderii cu ajutorul panglicilor colorate – pas cu pas

Cum realizam broderii cu ajutorul panglicilor colorate – pas cu pas

Fiecare dintre noi isi gaseste propria cale de a scapa de stresul acumulat zi de zi. Unii fac sport, altii se uita la televizor la emisiunile lor preferate si lista poate continua. Dar mai exista si cei care, din pasiune pentru frumos, confectioneaza diverse lucruri cum ar fi cele impletite sau brodate. Si ne vom opri putin la ultima indeletnicire si anume brodatul, iar astazi vom vorbi despre un altfel de brodat si o sa vedeti imediat de ce am spus asta.


Trebuie sa recunoastem ca brodatul este o activitate destul de migaloasa, insa finalul nu poate fi decat unul spectaculos, demonstradu-va acest lucru cu imaginile de astazi. Despre ce este vorba? Despre acele tablouri decorative cu broderii din panglici in diferite culori.

Iar pentru a le realiza nu aveti nevoie decat de o bucata de panza, un gherghef si niste panglici colorate, iar asta nu este decat partea usoara a proiectului, partea cea mai grea fiind tehnica dupa care se lucreaza. Dar nu va intristati deoarece tutorialelor de astazi va arata pasii pe care trebuie sa-i urmati. Dar am pregatit si un tutorial video.

Desi pare greu la inceput, priviti putin si partea frumoasa a indeletnicirilor de acest gen. Iata!


broderii-5

broderii-6

broderii-7

broderii-8

broderii-9

broderii-10

broderii-11

broderii-12

broderii-13

broderii-14

broderii-15

broderii-16

broderii-17

broderii-18

broderii-19

broderii-20

broderii-21

broderii-22

broderii-2

broderii-3

broderii-4

broderii-1

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI