Idei practice – Cum confectionam cutiute pentru cadouri din carton colorat

Idei practice – Cum confectionam cutiute pentru cadouri din carton colorat

Nu trebuie neaparat sa fim in luna decembrie pentru a darui cuiva un cadou, fie el si simbolic. De aceea daca nu stiti cum se confectioneaza o cutiuta, va aratam noi in acest articol cateva idei practice, motivul principal fiind acela, ca nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de ele.


Prin urmare daca nu va pricepeti sa le realizati, iata pasii pe care ar trebui sa-i urmati.

Dar mai inainte de acest lucru, trebuie sa mai mentionam faptul ca un astfel de proiect se incadreaza in categoria acelor proiecte fara costuri prea mari si asta pentru ca nu este nevoie decat de un singur fel de material didactic si anume o bucata de carton colorat, astfel de cartoane gasindu-se in orice magazin de bricolaj sau in librariile de cartier. Dar si lipici si o foarfeca.

Toate cele trei modele de cutiute pentru cadouri pe care vi le prezentam in acest articol, sunt destul de simple, prin urmare le poate face oricine cu putina bunavointa si daca exista si timp liber, bineinteles.


idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

Dar nu numai cutiute pentru cadouri puteti realiza, ci si forme de stelute din hartie colorata pentru a decora cadourile, spre exemplu.

Pentru cutiutele de cadouri, sfatul nostru ar fi sa incercati mai intai sa confectionati o macheta dintr-o foaie de hartie si apoi sa treceti la coala de carton.

Proiecte numai bune si pentru cadrele didactice din gradinite, prin urmare ii invitam si pe acestia sa urmareasca acest idei practice de astazi.


 

 

sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI