Cum redecorezi casa visurilor tale când ai un buget mic și planuri mari

Cum redecorezi casa visurilor tale când ai un buget mic și planuri mari

Dacă vrei să reîmprospătezi design-ul casei tale, aceste câteva soluții practice te vor ajuta să-ți organizezi spațiul pentru a îi conferi un aer nou, elegant și modern.


Nu este obligatoriu să investești extrem de mult pentru a oferi casei tale un look nou, fresh. Poți opta pentru ideile pe care ți le oferim aici, idei accesibile și care vor face o diferență considerabilă în aspectul casei tale.

Amenajarea living-ului

Pentru amenajare living poți alege recondiționarea mobilierului pe care deja îl ai.

Dacă ai decis să reîmprospătezi încăperea, trebuie să ai în vedere faptul că nu se mai poartă camerele pline de decorațiuni și ornamente. De aceea, un nou decor poate însemna simplul aspect de a scăpa de majoritatea decorațiunilor care aglomerează vizual încăperea.


Alege un living aerisit, o încăpere în care să predomine eleganța și bunul simț. Un simplu revopsit al pereților te va ajuta să te bucuri de o încăpere fresh.

Amenajarea dormitorului

În zilele de astăzi se poartă piesele de mobilier și design-ul vintage. De aceea, poți oferi o nouă fațadă noptierei care s-a decolorat sau fotoliului din dormitorul tău.

Dacă pui accent pe nevoia de noutate, câteva piese noi vor schimba aspectul întregii încăperi. Câteva piese de iluminat noi, un covor pufos și draperii în alte nuanțe pot schimba în totalitate design-ul dormitorului, fără să fie nevoie să optezi pentru un buget uriaș.


Amenajarea băii în casa visurilor

Aceste idei de amenajare baie te ajută să investește inteligent un buget mic.

Este important să împarți bugetul pe categorii: finisaje, instalații și decorațiuni. De asemenea, acordă cea mai mare parte a bugetului aspectelor funcționale, astfel încât să te bucuri de instalații de cea mai bună calitate pentru a nu avea probleme pe termen lung.

Finisajele contribuie semnificativ la aspectul băii tale. Schimbă oglinda mică și banală pe care deja o ai cu o oglindă mare care va face ca încăperea se pare mult mai luminoasă și mai încăpătoare.


Poți opta pentru revopsirea faianței și gresiei, astfel încât nuanțele alese să îți aducă acel aspect nou, fresh pe care ți-l dorești.

Amenajarea bucătăriei

Dacă vrei să mărești spațiul din casa ta, poți muta bucătăria pe balcon. Alege un mobilier micuț, un mobilier care va oferi balconului o estetică sofisticată. În acest fel, vei putea transforma bucătăria într-un spațiu mare și aerisit unde să iei masa, iar balconul va deveni locul pentru gătit.

Pentru a adăuga ceva nou în bucătăria pe care deja o ai, alege un colțar de bucătărie nouă. Acesta este un element esențial care te ajută să ai parte de confortul dorit, dar și de un spațiu în plus de depozitare.

Pentru un look modern, folosește culori calde, absolut superbe. De exemplu, folosește un galben muștar combinat cu un gri mat sau cu negru pentru un contrast deosebit.


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI