Cum sa alegi cele mai mai inspirate cadouri de casa noua

0
214
cadouri de casa noua

Cum sa alegi cele mai mai inspirate cadouri de casa noua

Mutarea intr-o casa noua presupune o multime de cheltuieli. De aceea, atunci cand unul dintre prietenii tai s-a mutat intr-o casa noua, este important sa ii oferi un cadou estetic, de care sa se bucure, dar care sa fie si practic.


De aceea, in articolul de astazi, iti prezentam o serie de idei potrivite pentru ca tu sa le oferi celor dragi cadouri de casa noua frumoase si practice.

Traditii si superstitii

In Romania, dar si in alte tari, exista diferite traditii care presupun oferirea unor anumite lucruri sau alimente persoanelor care se muta intr-o casa noua. De exemplu, in Anglia se ofera persoanelor care se muta in casa noua lemne pentru ca noua casa sa fie mereu calda.

La noi in tara, traditia spune ca se ofera oamenilor sare si paine. Painea reprezinta bogatie si prosperitate, iar sarea reprezinta sporul casei.


Cadouri de casa noua practice

Atunci cand vorbim de cadouri practice, poti opta pentru electronice si electrocasnice ce sunt folositoare in orice gospodarie.

De exemplu, un aspirator sau un astfel de cuptor cu microunde poate fi util in orice casa. Poti opta si pentru un robot de bucatarie multifunctional sau pentru un espressor de cafea.

Cadouri de casa noua frumoase

Pe langa electronice si electrocasnice, poti sa oferi celor dragi si ornamente. Alege un tablou deosebit, daca stii cum este decorata casa respectiva pentru ca tabloul sa se potriveasca cu design-ul casei.


Cadourile de casa noua tin si de relatia pe care o ai cu persoanele respective. De aceea, atunci cand vorbim de prieteni foarte apropiati, poti opta si pentru cadouri de casa noua care sa le aminteasca de tine. Alege o rama ce are fotografii cu voi din vacanta sau un album foto.

Cadouri pentru pasionatii de tehnologie

Daca persoanele care s-au mutat intr-o casa noua sunt tinere, atunci poti alege sa le oferi gadget-uri. Cu siguranta ca acele persoane sunt pasionate de tehnologie si vor aprecia astfel de cadouri. Un aparat de purificat aerul, un baby monitor pentru cei ce au copii sau o boxa inteligenta.

Obiecte alese in functie de hobby

Persoanelor pasionate de gatit le poti oferi instrumente de gatit sau un sort personalizat cu un mesaj haios. Evita sa cumperi persoanelor lucruri de baza precum tacamuri sau farfurii pentru ca probabil deja si-au achizitionat astfel de produse.


Plantele, un cadou deal pentru o casa noua

Plantele nu doar ca schimba ambientul in orice casa, dar purifica si aerul si elimina toxinele. De aceea, pot fi cadouri foarte frumoase pentru o casa noua. Alege o planta in ghiveci deoarece acestea au o viata lunga si evita buchetele de flori. Opteaza pentru plante rezistente, care nu necesita ingrijiri deosebite.

sursa foto: Pinterest