Cum sa economisim banii – Realizarea birourilor cu paleti din lemn

Cum sa economisim banii – Realizarea birourilor cu paleti din lemn

Cum sa economisim banii? Pentru ca toamna a venit, avem nevoie de birouri frumoase si practice fie pentru cei mici, cat si pentru noi. Vedem modele noi, in acest articol, din care ne putem inspira si noi.


Cum alegem masuratorile pentru realizarea unui birou?

In primul rand, trebuie sa fim atenti la locul pe care il avem disponibil pentru a il pune. Masuram exact spatiul de care dispunem, avand grija sa lasam liber, in parti, cativa centimetri pentru a il putea curata si pentru a il putea muta usor de acolo. De asemenea, suntem atenti ca biroul sa fie amplasat aproape de o priza pentru a putea sa conectam laptop-ul sau alte surse care au nevoie de curent electric si pe care le tinem pe birou.

Apoi, masuram laptopul si avem grija sa lasam spatiu in fata acestuia cat pentru un caiet A4 in pozitie verticala. Astfel, vom sti ca putem sa tinem laptopul in fata noastra si sa si notam, sa scriem sau sa facem treaba pe care o avem de facut. Aceste lucrurile sunt importante si noi trebuie sa tinem cont de ele.

cum-sa-economisim-banii-5

cum-sa-economisim-banii-10

Design-ul, un aspect important

Inainte sa discutam de design, este important sa precizam faptul ca putem pune sticla deasupra biroului, pentru ca acesta sa fie usor de folosit si usor de curatat. Sticla se poate spala foarte usor, in timp ce lemnul este un pic mai pretentios, insa daca avem produsele necesare, nu poate fi atat de greu.


Pentru sticla, avem nevoie de un produs de curatat si de o carpa, in timp ce pentru lemn, avem nevoie si de o pensula sau de o perie pentru a ajunge in locurile mai greu accesibile si pentru a curata biroul de praf.

In ceea ce priveste design-ul, trebuie sa vopsim lemnul si pentru a ii da un aspect frumos, elegant dar si pentru ca acesta sa se pastreze pe o perioada mare de timp. De asemenea, vom avea grija ca lemnul sa fie slefuit inainte de a fi vopsit.

Dupa ce il vopsim, vom aplica si un strat de lac sau de bait. Baitul poate avea un aspect de vechi, un aspect antic sau poate fi o culoare simpla, asemanatoare cu mobila din camera in care va fi amplasat biroul.


cum-sa-economisim-banii-1

cum-sa-economisim-banii-2

cum-sa-economisim-banii-3

cum-sa-economisim-banii-4

cum-sa-economisim-banii-6

cum-sa-economisim-banii-7

cum-sa-economisim-banii-8

cum-sa-economisim-banii-9

cum-sa-economisim-banii-11

cum-sa-economisim-banii-12

cum-sa-economisim-banii-13

cum-sa-economisim-banii-14

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI