Cum sa faci un iepuras din pandispan – idei de prajituri pentru masa de Paste
Renuntam, dar nu pentru mult timp, la categoria de articole cu idei practice despre amenajatul gradinii si intram pe un taram care ne place. La propriu. Cel al dulciurilor. Trebuie sa va spunem ca ne face o deosebita placere sa realizam astfel de articole si asta datorita faptului ca am ales unul cat se poate de interesant si anume idei de prajituri pentru masa de Paste .
Prajiturile se numara printre cele mai apetisante preparate, iar daca sunt facute de mana gospodinei din casa, atunci cu siguranta sunt si cele mai bune.
Multe din cititoarele noastre care rasfoiesc aceste randuri stiu cum se prepara un pandispan facut in casa. Opt oua, opt linguri de faina alba, opt linguri de zahar, mirodenii si asa mai departe. Insa pentru a pregati unul sub forma unui iepuras de Paste ar trebuie sa stim cateva trucuri simple, trucuri pe care vi le dezvaluim cu mare drag prin intermediul acestui articol.
Dar sa le luam pe rand.
Pentru inceput aveti nevoie de doua blaturi preparate dupa clasica reteta pe care o stiti de acasa.
Puteti folosi pentru partea de deasupra nuca de cocos sau zahar pudra.
Frisca este o alta alternativa la ornat. Iar pentru a da o pata de culoare exact acolo unde trebuie, puneti in frisca o picatura de colorant alimentar.
Dupa ce s-a racit, decupati unul din blaturi exact ca cel din imaginea de mai jos.
Pe cel de-al doilea lasati-l intreg.
Pregatiti pentru ornat o crema preferata. Optional puteti insiropa cu un sirop facut din zahar ars.
Pentru detalii, precum mustatile sau ochii iepurasului, puteti folosi bombonele mici sau ciocolata topita. Dar si fructe cum ar fi boabe de struguri.
Daca v-a placut articolul nostru nu uitati sa-l distribuiti si prietenelor voastre carora le place sa stea in bucatarie si sa prepare dulciuri pentru cei dragi!