Cum sa refolosesti un furtun vechi de apa – Idei creative si foarte practice

0
1140
furtun vechi de apa

Cum sa refolosesti un furtun vechi de apa – Idei creative si foarte practice

Refoloseste si tu creativ un furtun vechi de apa si transforma-l intr-o multime de proiecte creative si, mai important decat atat, proiecte cu adevarat utile. Sunt ideale pentru curtea ta si te ajuta sa refolosesti un lucru vechi, asa cum sunt aceste furtune, in loc sa le arunci.


Fii creativ si pune-ti indemanarea la incercare. In acest fel, suntem convinsi ca vei putea sa realizezi si tu cel putin unul dintre proiectele prezentate mai jos.

Realizeaza un covoras dintr-un furtun

Bineinteles, aici discutam de un covoras care poate fi folosit doar pentru design. Un furtun poate fi transformat intr-un astfel de covoras extrem de creativ. Arata bine, nu-i asa?

Decoratiuni superbe pentru curte

Fie ca vrei sa transformi un furtun vechi intr-un suport de flori, o fantana creativa, decorativa sau in alte decoratiuni, va arata foarte bine in gospodaria ta.


Lipeste furtunul cu un lipici puternic sau alege sa il agati cu astfel de coliere din plastic extrem de rezistente.

Inspira-te din galeria foto pe care o gasesti in acest articol.

Decoratiune pentru poarta ta

Intampina-ti musafirii cu o astfel de decoratiune frumoasa pentru poarta ta. Vei putea sa agati de ea flori frumoase, fie ca vorbim de flori naturale sau de flori artificiale.


Bineinteles, oricand poti opta pentru a agata acest suport de usa casei tale. Indiferent ca stai la curte sau la bloc, alege sa iti faci casa mai frumoasa, mai colorata.

Gardulet realizat dintr-un furtun vechi de apa

Gradina ta poate fi mai frumoasa daca alegi sa construiesti un delimitator pentru ea. Fie ca vorbim de gradina cu flori sau de gradina cu fructe si legume, ambele pot fi scoase in evidenta. Foloseste un furtun vechi pe care sa il transformi intr-un gardulet delimitator, absolut superb.

sursa foto: MyDesiredHome