Cum sa reutilizezi blugii vechi – 20 Idei absolut superbe

0
2429
reutilizezi blugii vechi

Cum sa reutilizezi blugii vechi – 20 Idei absolut superbe

Invata cum sa reutilizezi blugii vechi pentru a realiza suporturi pentru masa, huse pentru scaune si multe alte ornamente creative.


Daca si tu ai in casa cateva perechi de blugi de-ai tai sau blugi ale membrilor familiei tale care nu mai sunt potriviti, s-au invechit sau pur si simplu s-au demodat, atunci ideile de aici te vor ajuta, cu siguranta.

Proiectele de tipul Do It Yourself te ajuta sa economisesti timp, bani si energie.

Huse pentru scaune

Husele pentru scaune sunt ideale pentru a proteja aceste piese de mobilier. De asemenea, daca ai animale de companie, aceste huse sunt mai mult decat practice, sunt necesare. Denimul se poate spala rapid, este usor de curatat de firele de par sau praf si este un material rezistent in timp.


Reconditioneaza piesele de mobilier vechi

Acel taburet micut pe care il adorai, dar care s-a invechit, acum poate fi refacut. Alege cateva perechi de blugi in nuante diferite si realizeaza din ei o astfel de husa pentru taburetul tau preferat. De ce sa arunci lucrurile mai vechi cand poti sa le refaci? In acest mod, le vei da si un aer nou care o sa te incante si o sa iti faca incaperea mai frumoasa.

Cum sa reutilizezi blugii vechi – Realizeaza huse pentru ghivece

Daca ai nevoie de ghivece, acestea pot fi realizate din diferite obiecte sau lucruri mai vechi precum: borcane, conserve sau alte suporturi din metal. Desi sunt practice, aceste borcane si conserve din metal nu sunt tocmai estetice. Ei bine, poti folosi cateva perechi de blugi, o foarfeca, acul si ata pentru a realiza si tu astfel de huse pentru ghivecele tale.

Le vei acoperi, le vei proteja de rugina si vei avea propriile ghivece realizate din lucruri 100% refolosite.


sursa foto: Pinterest