Splendoare în înălțime: Cum să amenajezi un dormitor luxuriant într-un spațiu mare

Splendoare în înălțime: Cum să amenajezi un dormitor luxuriant într-un spațiu mare

Amenajarea unui dormitor într-un spațiu înalt și încăpător oferă oportunități fascinante. Aceste oportunități te ajută să creezi un sanctuar luxuriant și impresionant cu o atmosferă rafinată, grandioasă.


Într-o încăpere cu tavan înalt este esențial să abordezi design-ul cu atenție și să utilizezi spațiul în mod inteligent. În acest fel, vei crea un decor echilibrat și plin de personalitate.

Alegerea culorilor elegante

Atunci când vorbim de culori, este important să optăm pentru nuanțe bogate și elegante. Acestea vor accentua înălțimea încăperii.

Tonalitățile adânci de albastru, verde smarald, auriu sau burgund vor oferi o notă de rafinament și lux. Ele se îmbină perfect cu spațiul înaltă pe care tu îl ai disponibil.


Mobilier impresionant pentru camera ta

Într-un spațiu înalt poți integra un mobilier impresionant, măreț.

Într-un dormitor cu tavan înalt poți opta pentru un design sofisticat al mobilierului care va completa perfect spațiul generos. Mai mult decât atât, un mobilier mare va sublinia atmosfera luxuriantă.

Folosește decorul vertical

Accesoriile și decorațiunile te vor ajuta să accentuezi înălțimea încăperii.


Oglinzile lungi și elegante, fotoliile înalte sau plantele ce cresc în înălțime sunt doar câteva idei excelente. Te vor ajuta să valorifici spațiul vertical și să pui în evidență această încăpere superbă.

Păstrează un echilibru vizual

Dacă spațiul este înalt, el oferă posibilitatea de a adăuga elemente impunătoare. Cu toate acestea, este important să păstrezi și un echilibru vizual pentru a evita supraîncărcarea.

Poți crea ușor impresia de sufocare dacă nu oferi o armonie plăcută în design-ul dormitorului tău.


Dormitoare minimaliste și luminoase: Inspirație în nuanțe de alb

 

Dormitoare amenajate elegant, cu detalii de lux, absolut superbe

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI