Cum sa-ti faci mobilier pentru terasa din paleti din lemn – Idei practice

Cum sa-ti faci mobilier pentru terasa din paleti din lemn – Idei practice

Privind imaginile de mai jos nu putem trage decat o singura concluzie. Paletii din lemn reprezinta un mod ieftin de a realiza mobilier pentru terasa, dar nu numai. Am spus nu numai, deoarece si gradina poate fi amenajata cu astfel de corpuri de mobilier. Sa le urmarim.


Dar de ce mobilier pentru terasa realizat din paleti?

Raspunsul este simplu si il poate da oricare dintre voi. Deoarece paletii din lemn sunt ieftini si nu trebuie sa depunem vreun efort deosebit pentru a realiza cateva piese de mobilier in gradina. Piese precum canapele de exemplu.

Totodata ne asumam si riscul de a nu fi de acord cu noi, spunandu-ne pur si simplu ca nu sunt printre cele mai reusite corpuri pentru exterior. Si ce daca, spunem noi. Sunt practice si nu ne scot foarte multi bani din buzunar daca optam pentru astfel de amenajari.

mobilier pentru terasa

Ce fel de mobilier se poate confectiona din paleti – Idei de a-i refolosi creativ

In paragraful de mai sus am mentionat canapelele din paleti ca idei de a-i refolosi creativ. Ei bine, trebuie sa stiti ca nu sunt singurele piese care se pot confectiona dintr-un astfel de lemn. Masutele pentru cafea, scaunele tip taburet sau fotoliile sunt doar cateva dintre ele. Costul cu astfel de corpuri este minim, prin urmare ideea de a-i transforma in lucruri utile este una buna. Parerea noastra.


mobilier pentru terasa

Cum tratam lemnul pentru a rezista in timp

Este lesne de inteles ca lemnul din paleti nu este unul de calitate. Insa cu un minim de efort, atat fizic cat si financiar, il putem trata cu diverse solutii speciale, capatand in acest fel rezistenta in timp. Solutii speciale precum un lac sau o vopsea de calitate.

mobilier pentru terasa mobilier pentru terasa mobilier pentru terasa mobilier pentru terasa mobilier pentru terasa

Huse colorate pentru mobilierul confectionat din paleti

Dupa parerea noastra, confectionarea unor huse adecvate nu ar reprezenta o problema pentru nimeni, deoarece exista o sumedenie de materiale potrivite pentru asa ceva. Dar va sugeram totusi sa alegeti materiale in culori vii care sa scoata in evidenta respectivele piese de mobilier. Priviti!

mobilier pentru terasa mobilier pentru terasa mobilier pentru terasa

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI