Cum sa transformam aleile din gradina in decoratiuni superbe

Cum sa transformam aleile din gradina in decoratiuni superbe

Peisagistii stiu ca aleile de gradina reprezinta o parte importanta din decor. Daca totusi nu va pricepeti la decor, suntem siguri ca aveti simtul decorului! Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca atunci cand vezi o decoratiune frumoasa, iti trezeste anumite sentimente si anumite trairi. Va amintiti cum era copilaria in curtea bunicilor? Imaginea aleii de gradina pe care alergam si care era inconjurata de flori frumoase! Acest lucru inseamna sa vezi o decoratiune frumoasa: acea decoratiune sa iti trezeasca anumite sentimente si anumite trairi.


Asa se intampla cu aceste alei de gradina! Atunci cand veti privi pozele mai jos veti sti despre ce vorbesc! Aleile par un drum catre un basm de poveste, decorate cu flori pe margine, realizate din lemn, din pietre sau din ciment colorat cu bucati de sticla, pentru a arata ca un mozaic. Indrazneste si tu sa realizezi un alt stil de decoratiuni in gradina ta!

Vedem si noi aici cum le putem pava pentru a avea decoratiuni de vis in gradina noastra si asteptam sa ne spuneti care este preferatul vostru! Va dorim spor la treaba si la cat mai multe amenajari frumoase pentru gradina voastra!

aleile din gradina (2)

aleile din gradina (3)

aleile din gradina (4)

aleile din gradina (5)

aleile din gradina (6)

aleile din gradina (7)

aleile din gradina (8)

aleile din gradina (9)

aleile din gradina (10)

aleile din gradina (11)

aleile din gradina (12)

aleile din gradina (13)

aleile din gradina (14)

aleile din gradina (15)

aleile din gradina (16)

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI