Decorațiuni superbe, colorate pentru un Crăciun așa cum numai în povești citim

Decorațiuni superbe, colorate pentru un Crăciun așa cum numai în povești citim

Cu ajutorul acestor decorațiuni superbe poți să te bucuri de sărbători de basm, sărbători care îți amintesc de copilărie.


Indiferent că vorbim de aranjarea mesei de Crăciun, de pomul pe care îl împodobim împreună cu cei dragi sau de alte ornamente din casă, toate acestea fac parte din magia sărbătorilor de iarnă.

Masa de Crăciun va fi plină de bunătăți precum cozonac pufos, prăjituri făcute de casă, sarmale gustoase, salată de boeuf, cârnați de casă, dar și multe alte preparate pe care le așteptăm cu drag.

Cu toate acestea, nu uita că pentru o dietă echilibrată este bine să incluzi foarte multe legume și fructe în mesele tale astfel încât să te bucuri de sărbători liniștite, fără probleme de sănătate.


Decorațiunile de Crăciun

Dacă locuiești la curte, în perioada Crăciunului poți să amenajezi spațiile de aici. Profităm de faptul că zilele sunt mai scurte și nopțile mai lungi pentru a putea pune instalații în toată curtea noastră. Acestea vor împodobi absolut superb gospodărie, văzându-se frumos atât din interior, cat și din exterior, ca un musafir.

Terasa casei tale poate fi și ea decorată cu o mulțime de ornamente pere cum crengi de brad, beteală de Crăciun, globulețe, dar și ornamente în formă de ren sau Moș Crăciun.

Ornamentele pe care le poziționăm atât în exteriorul casei, cât și în interiorul acesteia sunt perfecte pentru a te bucura cu adevărat de sărbătorile de iarnă.


Inspirația vine și din galeria foto de mai jos, cu ajutorul unor poze absolut superbe. Ornamentele de Crăciun pot fi realizate în funcție de preferințele pe care tu le ai. Poți opta pentru ornamente de Crăciun moderne, ornamente din lemn sau pentru decorațiuni realizate chiar de tine.

Nu uita să adaugi o pată de culoare și la ferestrele tale, astfel încât acesta să lumineze casa și să o scoată în evidență.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI