Despre string art sau cum putem realiza obiecte decorative din fire de ata

Despre string art sau cum putem realiza obiecte decorative din fire de ata

String art este un hobby nu la fel de raspandit precum impletitul sau crosetatul. String art inseamna rabdare si imaginatie. Dar sa aflam ce inseamna acest lucru si care sunt accesoriile necesare. Ei bine, principalul accesoriu in aceasta arta este ata. Iar string art este de fapt o tehnica prin care firele de ata sunt infasurate in jurul unor cuie batute intr-un suport de lemn. Totul dupa un model prestabilit. Complicat? Deloc. Sa urmarim asadar prin intermediul acestor imagini ce fel de obiecte decorative putem realiza dupa aceasta tehnica mai putin cunoscuta noua. Dar si tutorialul video de la sfarsitul acestui articol, tutorial care ne explica pe larg etapele pe care ar trebui sa le parcurgem pentru a transforma banala ata intr-un ornament deosebit din punct de vedere estetic.


Accesorii necesare pentru obiecte decorative de acest gen

Inainte de a urmari proiectele creative de astazi, parerea noastra este ca ar trebui sa aflati accesoriile necesare. De fapt le-am enumerat in scurta noastra introducere. Respectiv fire de ata, un suport din lemn si evident cuie. In plus, veti avea nevoie si de o schita cu un desen preferat.

Decoratiuni din ata – Un mod placut de a va petrece timpul liber

Dupa cum spuneam si mai inainte, string art inseamna imaginatie, inseamna pasiune si nu in ultimul rand timp liber petrecut intr-un mod placut si relaxant. Priviti!

Cum realizam obiecte decorative dupa tehnica string art

Ca orice proiect creative si acesta are partea lui de complexitate. Insa acest lucru nu ar trebui sa ne descurajeze, deoarece totul nu se rezuma decat la modul cum infasuram firele de ata in jurul unui desen schitat din cuie. Simplu, nu-i asa?


Incercati si voi sa conturati ornamente sub forma de flori sau peisaje din natura si veti vedea ca de dragul artei nimic nu va parea prea greu.

obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI