Diferite ornamente pentru un Crăciun de poveste, cu adevărat fantastic

0
315

Diferite ornamente pentru un Crăciun de poveste, cu adevărat fantastic

Un Crăciun de poveste în propria gospodărie poate fi încununat cu ajutorul unor ornamente colorate, absolut superbe.


Perioada sărbătorilor de iarnă este una absolut spectaculoasă, iubită în întreaga țară, dar și în multe alte colțuri ale lumii. Această perioadă frumoasă este sărbătorită cu ornamente, un brad de Crăciun, dar și cadouri de la cei dragi și pentru cei dragi.

Decorarea pomului de Crăciun cu felii de portocale

Feliile de portocale ce s-au uscat pot fi folosite pentru a crea cu ele diferite ornamente. Acestea miros absolut superb, iar portocalele, mandarinele, dar și clementinele sunt fructe de sezon ce se găsesc la fiecare pas.

Ele pot fi folosite nu numai pentru a decora pomul de Crăciun cu ele, dar și pentru a creea diferite alte ornamente.


Ornamente pentru casa ta

Atunci când se apropie Crăciunul, poți să îți umpli casa cu o mulțime de ornamente. Acesta nu trebuie neapărat să fie doar cele clasice de Crăciun, ci poți opta și pentru alternative frumoase de brad.

De exemplu, poți să crezi ornamente de Crăciun cu ajutorul unor crengi de lemn. Acestea pot fi aranjate astfel încât să ai o alternativă a pomului de Crăciun care să nu ocupe mult spațiu în casa ta.

Nu uita de masa de Crăciun

La fel de importantă este și masa de Crăciun, precum sunt importante și decorațiunile din casa ta. Aici poți să optezi atât pentru aperitive decorate festiv, cat și pentru ornamente pe care le poți poziționa pe masă. Unele dintre cele mai populare ornamente sunt lumânările parfumate, ele fiind în spiritul sărbătorilor de iarnă.


Idei pentru a prepara o mancare de Craciun nu doar apetisanta, ci si frumoasa

Cele mai spectaculoase moduri de a aranja salata de boeuf

Cum se face corect un platou cu branzeturi apetisant si delicios

sursa foto: Pinterest