Dormitor mic, multifunctional, amenajat in functie de preferintele tale

0
7825

Dormitor mic, multifunctional, amenajat in functie de preferintele tale

Chiar daca ai un dormitor mic, acesta poate fi amenajat astfel incat sa se muleze pe nevoile si preferintele tale. In acest fel, se va transforma intr-un spatiu multifunctional, ideal pentru activitatile de zi cu zi, dar si pentru relaxare.


Dormitorul este camera relaxanta din casa, incaperea care trebuie sa iti ofere acel sentiment de liniste si o stare de bine. Aici te bucuri de orele de somn pe timp de noapte, insa de cele mai multe ori aici ai si un mic birou amenajat. Pentru doamne si domnisoare, tot in dormitor este si zona de makeup, un spatiu dedicat infrumusetarii sau poate chiar muncii.

Indiferent de cat de micut este, pentru a il organiza cat mai eficient, ai grija sa imparti dormitorul vizual. Alege o zona de depozitare pentru haine, o zona de relaxare, dar si o zona de lucru sau de makeup. In acest fel, vei putea sa te organizezi mai eficient.

Foloseste mobilier realizat pe comanda pentru a eficientiza spatiul intr-un dormitor mic

Cu ajutorul unui astfel de mobilier realizat pe comanda vei putea sa fii mult mai eficient. Vei profita de tot spatiul pe care il ai disponibil si vei putea sa fii eficient atunci cand vine vorba de lucrurile tale. Acestea vor putea fi depozitate in dulapuri pozitionate pana in tavan.


De cele mai multe ori, spatiul ramas liber in dormitorul tau nu este folosit. Mobilierul realizat pe comanda poate fi ideal pentru dormitoarele mici, putand fi realizat in functie de forma peretilor, spatiul disponibil si alti factori.

Foloseste piese de mobilier multifunctionale

O masuta de birou ce se strange, un spatiu de lucru reglabil, dar si o canapea extensibila pot sa iti fie de ajutor in dormitor. Atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu, poti strange aceste piese de mobilier rapid.

Descopera si amenajarea cat se poate de eleganta a unui dormitor micut

sursa foto: Pinterest