Sticle din plastic – Cum poti face piese de mobilier din ele

Sticle din plastic – Cum poti face piese de mobilier din ele

Sticle din plastic – un alt mod de a le recicla. Ideea de reciclare este cunosuta de catre toata lumea. Cu totii consumam lichide imbuteliate in astfel de recipiente, dupa care le ducem la gunoi si le aruncam in locurile special amenajate pentru  plasticuri, pentru ca asa este corect sa procedam. Dar noi zicem sa mai pastrati cateva pentru ca avem idei creative de a le folosi la confectionarea unor piese de mobilier. Da ati citit bine…piese de mobilier.


Asadar daca aveti astfel de bidoane din plastic in casa si sigur aveti, priviti proiectele din articolul de astazi. Ce ziceti de faptul ca va puteti confectiona un taburet din ele? Privindu-le ai zice ca sunt tare firave si nu ar putea sustine greutatea unei persoane. Noi nu va putem garanta acest lucru, insa suntem aproape siguri ca va vor iesi niste obiecte decorative foarte interesante. Dar daca stam bine sa ne gandim cei care le-au confectionat, cel mai probabil le-au si testat si nu le-au lasat doar asa la stadiul de decor.

Ce mai puteti realiza din astfel de sticle din plastic ? Un fotoliu, spre exemplu. Adaugandu-i o bucata de burete si o husa, poate deveni o piesa de mobilier foarte frumoasa pentru o terasa, spre exemplu.
Bineinteles ca sunt si tutoriale de unde puteti invata cum sa le confectionati si pentru ca sunt evidente nu mai au nevoie de nici un comentariu. Daca va incanta ideea aceasta nu ne ramane decat sa va dorim succes.

Daca v-am convins, asteptam impresii si fotografii desigur, pe pagina noastra Do It Yourself cu piese de mobilier realizate din sticle de plastic.


Daca aveti sticle din plastic, iata cateva modalitati de a le recicla intr-un mod creativ. Cum va suna ideea de a realiza piese de mobilier din ele?

sticle din plastic

sticle din plastic

sticle din plastic

sticle din plastic

sticle din plastic

sticle din plastic

9

11

12

13

1

2

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI