Eficientizam spatiul din casa cu aceste idei de mobilier economic

Eficientizam spatiul din casa cu aceste idei de mobilier economic

Intr-un spatiu mic si amenajarile sunt limitate. Dar exista si solutii salvatoare. Ca de exemplu aceste idei de mobilier economic, mobilier utilizat ca birou de lucru.


Idei de mobilier economic – Solutii practice

In general, atunci cand amenajam o camera ne limitam strict la ceea ce ne trebuie. Intr-un dormitor nu-si au locul decat clasicul sifonier si un pat cu doua noptiere. Nici nu ar avea cum sa incapa mai multe piese. Iar daca suntem nevoiti sa mai adaugam in decor si un birou pentru studiu, deja vorbim despre o aglomerare de piese pe metrul patrat. Ceea ce incurca dar este si inestetic. Insa uitam ca exista o multime de solutii salvatoare. Ca de exemplu aceste idei de mobilier economic.

Mobilier economic, adaptat nevoilor noastre de spatiu de acasa

Spatiul este foarte important pentru cei care prefera sa lucreze de acasa. Un mobilier adecvat ar rezolva cu brio aceasta necesitate. Priviti!

Alte categorii de mobilier economic

Dulapurile de perete fac parte din categoria pieselor de mobilier care economisesc spatiul. La fel si mesele rabatabile. Iata!


Asadar, daca spatiul oferit de casa in care locuiti nu este suficient pentru tot ceea ce v-ati propus sa faceti, iata cateva solutii in articolul de astazi, solutii care va propun o multime de idei de a-l amenaja cu mobilier care economiseste spatiul. Priviti si va inspirati!

mobilier economic mobilier economic mobilier economic mobilier economic mobilier economic

Spatii care pot fi fructificate la maxim

Este evident ca unul din spatiile care poate fi fructificat la maxim este spatiul de pe colt. Un astfel de loc ne ofera posibilitatea sa-l amenajam cu un mic birou de lucru, fara a aglomera restul camerei. Iata!

Un alt spatiu disponibil este spatiul de langa canapea. Mesele culisabile se numara printre piesele de mobilier care economisesc la maxim spatiile inguste. Priviti!


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI