Nu stii ce sa faci cu bicicleta veche? O poti transforma intr-un obiect decorativ pentru gradina

Nu stii ce sa faci cu bicicleta veche? O poti transforma intr-un obiect decorativ pentru gradina

Putem spune despre bicicleta ca este un mijloc de deplasare utilizat in mod frecvent de cei carora le plac drumetiile in aer liber si care vor sa-si mentina conditia fizica. Dar mai putem spune ceva despre bicicleta. Putem spune ca este un mijloc de deplasare prietenos cu mediul, dar este si un mod inedit de a ne amenaja gradina cu un astfel de vehicul pe doua roti. Da ati citit bine. Prin urmare, vrem sa va aratam prin intermediul imaginilor de astazi ca ceea ce am spus mai devreme este adevarat.


Asadar, cine are o bicicleta ruginita care sta defecta si vrea sa scape de ea dar nu stie cum, iata mai jos idei de a o refolosi intr-un mod creativ, cum altfel decat decorand gradina.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l facem este sa stabilim un spatiu in curte pe care vrem sa-l amenajam in aceasta primavara, dupa care sa-i dam o infatisare noua aplicand un strat de vopsea sau sa o coloram cu un spray din comert, pentru ca in final sa o accesorizam cu ghivece pline de flori curgatoare.

Ce sa facem cu un astfel de obiect decorativ? Simplu. Infrumusetam portiuni de gard care nu ies cu nimic in evidenta. Mai putem infrumuseta portiunile din jurul pomilor sau marginile aleilor cu multe flori, dar nu fara a le fixa in prealabil prin diverse sisteme de ancorare.


Prin urmare, cine este mai nonconformist din fire si adora sa aiba o gradina originala, se poate inspira din aceste idei de a transforma o banala bicicleta veche si ruginita intr-un obiect decorativ interesant din punct de vedere estetic.

Daca si voi aveti astfel de decoratiuni, nu uitati ca ne puteti trimite imagini, postandu-le pe pagina noastra de facebook.

gradina gradina gradina gradina gradina

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI