Elegant, rustic si modern – trei stiluri care scot piatra naturala in evidenta

Elegant, rustic si modern – trei stiluri care scot piatra naturala in evidenta

Elegant, rustic si modern, trei stiluri care scot in evidenta piatra naturala, iata un subiect care ne-a cucerit definitiv.


Pentru ca bucataria este spatiul destinat celor mai multe activitati casnice, ne vom axa in principal pe idei de amenajari interioare astfel incat timpul petrecut intr-un astfel de loc sa fie o placere pentru toata lumea, piatra naturala fiind elementul care se potriveste perfect.

Daca ati plecat de la ideea preconceputa ca acest material de constructie este putin cam rece pentru amenajari interioare, dati-ne voie sa va contrazicem. In combinatie cu lemnul, confera interiorului o nota eleganta, chiar daca vorbim doar de bucatarii.

Si-atunci va intrebam, cum vi se pare ideea de a incadra aparatele moderne pentru gatit intr-un perete pe fatada caruia s-a folosit piatra naturala ca element decorativ? N-o sa credeti, dar se completeaza perfect, iar pentru asta am pregatit cateva imagini cu care vrem sa va convingem.


O importanta deosebita ar trebui acordata si peretelui pe care este asezata mobila de bucatarie. Va puteti impresiona musafirii cu arcade placate cu piatra, insa cea care o va scoate cu adevarat in evidenta, este nuanta lemnului.

Acele mici insule construite in mijlocul bucatariei pot fi si ele decorate cu piatra in asa fel incat sa lase impresia de natural.

Sunt multe idei de amenajari in acest articol, prin urmare va invitam sa le urmariti si nu in ultimul rand sa le comentati pe pagina noastra Do It Yourself.


piatra naturala 2

piatra naturala 3

piatra naturala 4

piatra naturala 5

piatra naturala 6

piatra naturala 7

piatra naturala 10

piatra naturala 11

piatra naturala 12

piatra naturala 13

piatra naturala 14

piatra naturala 15

piatra naturala 16

piatra naturala 17

piatra naturala 18

piatra naturala 19

piatra naturala 20

piatra naturala 21

piatra naturala 8

piatra naturala 9

piatra naturala 1

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI