Fabuloasele plante ale lunii iulie si ingrijirea lor pentru o vara de vis

0
860

Fabuloasele plante ale lunii iulie si ingrijirea lor pentru o vara de vis

Care sunt florile „vedete” in luna iulie, dar si cateva detalii si trucuri pentru ingrijirea lor gasesti in urmatorul articol. Vrem ca vara aceasta sa explodeze de fericire prin intermediul unor flori frumoase si colorate pe care sa le gasim in gradina noastra. Si voi vreti acelasi lucru?


1. Da culoare in gradina cu verbina

Floarea care iti va colora gradina si care arata fabulos se numeste verbina. Planta este foarte rezistenta in conditii de umiditate si arata fabulos in gradina. Nu uitati sa adaugati ingrasamant pentru a mentine florile frumoase si puternice.

Floarea este o foarte mare iubitoare de lumina si are o culoare superba. Sigur va va improspata gradina!

2.Gladiolele

Gladiolele vor fi cu siguranta vedete in orice gradina! Uda florile acestea o data la doua zile si le vei asigura zile lungi si frumoase. Cea mai frumoasa parte la gladiole este ca ele se gasesc in toate culorile. De asemenea, trebuie sa tinem cont si de faptul ca gladiolele sunt unele dintre cele mai rezistente flori. Stiati acest lucru?


3. Petuniile – superbe si colorate

Aceste superbe flori trebuie ferite de vant. Daca ai un loc in gradina casei tale, adapostit, atunci te invitam sa plantezi petunii. De asemenea, poti planta aceste flori sub razele soarelui. Acest lucru le va face foarte bine.

In luna iulie, trebuie sa aveti grija sa puneti mai des ingrasamant la flori deoarece temperaturile foarte mari fac ca solul sa devina mai sarac in vitamine.

sursa poza: renovat.ro


De asemenea, tot in luna iulie este posibil ca ploile abundente sa afecteze florile. Nu uitati sa inlaturati buruienile din jurul florilor, buruieni care se produc dupa aceste ploi abundente.

Noi va dorim spor la treaba si speram sa aveti o luna plina de flori frumoase si colorate care sa va aduca bucurie!