Fara decoratiuni nu am simti magia Craciunului – Idei de ornamente din pahare si globuri

0
4652

Fara decoratiuni nu am simti magia Craciunului – Idei de ornamente din pahare si globuri

Din copilarie stim ca atat casa cat si bradul se impodobesc in ajun de sarbatori, deoarece numai asa se cuvine sa il asteptam pe Mos Craciun. Fara decoratiuni nu am simti magia Craciunului, mai ales ca aceasta sarbatoare este despre frumusetea sufletului, despre emotie si despre bunatate.


Insa toate aceste ornamente cer timp. Iar noi nu avem. Prin urmare ne-am gandit sa va prezentam cele mai simple idei de a realiza decoruri minunate folosind niste accesorii pe care le avem cu totii in casa. Iar aceste accesorii nu sunt doar globurile mici si colorate, ci si lumanarile sau paharele cu picior.

Poate ca suna ciudat, dar trebuie sa stiti ca si din astfel de lucruri, referindu-ne desigur la paharele cu picior, se pot realiza niste aranjamente spectaculoase din punct de vedere estetic.

Pe langa faptul ca sunt deosebite ca aspect, putem economisi o multime de spatiu pe masa festiva. De ce? Pentru ca astfel de aranjamente vor lasa loc si altor decoratiuni frumoase, dar si platourilor cu preparatele pregatite pentru sarbatori.


Va propunem asadar sa cautati in dulapul cu vesela niste pahare cu picior, iar din cutia cu accesorii sa scoateti la iveala niste globuri mici si colorate. Pe langa toate acestea mai aveti nevoie de niste lumanari decorative, dar si de niste beteala stralucitoare sau crengi de brad.

Despre partea de design nu putem sa va spunem foarte multe, deoarece fiecare isi realizeaza aranjamentul dupa bunul plac. Insa pentru a nu da gres cu decoratul, poate ca nu ar fi rau va inspirati din imaginile pe care vi le-am pregatit mai jos.

Nu putem incheia fara sa va spunem ca asteptam sa ne trimiteti fotografii cu ornamentele realizate chiar de voi. Priviti si inspirati-va!


decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto