Flori ce se catara uimitor pe fatada casei tale, facand-o mai colorata

0
427

Flori ce se catara uimitor pe fatada casei tale, facand-o mai colorata

Trandafiri uimitori, dar si Mana Maicii Domnului sau Fuchsia, toate sunt flori ce se catara uimitor pe fatada gospodariei tale, facand-o un loc spectaculos.


Florile sunt o modalitate perfecta de a face ca gospodaria sa fie mai colorata, mai frumoasa. Este timpul sa decorezi fatada casei tale cu plante preferate de tine, cu plantele pe care tu le iubesti.

Trandafirii cataratori, ideali pentru casa ta

Trandafirii cataratori sunt perfecti pentru a fi pozitionati in fata casei tale, acolo unde soarele este mai prezent. De aceea, trandafirii pot fi pozitionati aici pentru a profita de frumusetea lor si pentru ca ei sa creasca bogat si frumos.

Ofera-le fertilizator in perioada de inflorire pentru ca ei se bucure de subtante nutritive.


Trandafirii sunt flori clasice, flori pe care toata lumea ar trebui sa le aiba in propria curte. In acest fel, te poti bucura atat de acesti frumosi trandafiri, dar si de activitatea de a ii ingriji.

Wisteria, un arbust ideal pentru curtea ta

Atat trandafirii, cat si wisteria sau glicina au potential de a inflori frumos si de a iti infrumuseta gospodaria. Aceste plante absolut superbe sunt ideale pentru casa ta, mai ales pentru fatada acesteia. Vei putea sa te bucuri de un arbust ornamental care se catara pe casa ta.

Foloseste suporturi din metal pentru ca wisteria sa aiba unde sa se intinda, sa infloreasca frumos si bogat. Este un arbust decorativ absolut superb, insa are nevoie de mult soare pentru a se dezvolta cat mai bogat. De asemenea, glicina este o iubitoare de caldura, asa ca nu te feri sa o plantezi chiar daca locuiesti intr-o zona a tarii unde soarele este prezent mai mereu.


Inspira-te si din galeria foto de mai jos si din proiectele de aici.

SONY DSC

sursa foto: Pinterest