Garduri traforate – 15 idei de amenajari pentru imprejmuirea casei

0
5940

Garduri traforate – 15 idei de amenajari pentru imprejmuirea casei

Oriunde ne aruncam privirea intalnim echipe de oameni care construiesc, incepand cu gardurile si pana la casele cu etaj si asta pentru ca ne aflam in plin sezon al amenajarilor exterioare. Nu intamplator am mentionat de garduri deoarece primul lucru pe care il face un om atunci cand isi achizitioneaza un teren, este sa-si imprejmuiasca locul respectiv, pentru ca asa este normal sa fie.


Cu riscul de a ne repeta, trebuie sa va spunem ca ridicarea unui gard nu inseamna altceva decat modul nostru de a ne delimita de ceilalti vecini si de a avea propriul spatiu privat. Prin urmare ramanem tot in sfera ideilor despre amenajari exterioare, mai precis cu idei de design pentru gardul care desavarseste aspectul casei.

Un gard poate fi construit intr-o multime de feluri, incepand din cel mai cunoscut material, adica cel lemnos si terminand cu cel ridicat din beton. Insa un model aparte de gard cu siguranta va atrage privirea oricarui trecator referindu-ne desigur la cel metalic. Nimic deosebit in asta veti spune. Cine nu a mai vazut un gard din metal?! Insa cele din imaginile de astazi sunt cu totul si cu totul deosebite deoarece forma lor este una speciala, cu alte cuvinte garduri traforate, o denumire mai putin cunoscuta, parerea noastra. Iar cand spunem speciale ne referim la faptul ca este prelucrat cu mestesug, incat arata ca o dantela metalica.

Printre modele de garduri le remarcam pe cele inspirate din natura inconjuratoare, cele sub forma de frunza fiind pe primul loc in preferinte. Dar si cele sub forma unor copaci cu ramuri.


 

garduri

garduri

garduri

garduri

garduri

garduri

Ceea ce ni s-a parut interesant este faptul ca un gard din beton, spre exemplu, poate fi infrumusetat dublandu-l la interior cu modele traforate, costurile fiind cel mai probabil pe masura frumusetii. Priviti!

sursa foto